Copy
View this email in your browser

Je volgende citytrip plannen naar deze mooie bestemmingen

 


Een geweldige citytrip naar Firenze in Italië


Toscane wordt door veel mensen aanzien als één van de mooiste regio’s die Europa en misschien zelfs de wereld te bieden heeft. In het hart van Toscane vinden we dé renaissancestad bij uitstek terug genaamd ‘Firenze’. Deze grootstad heeft in het verleden heel wat belangrijke kunstenaars weten te inspireren. Zou jij ook graag kennis willen maken met de vele troeven die het prachtige Firenze voor jou in petto heeft?
 

Ontdek er meer over


Top 10 bezienswaardigheden in Boekarest


Al is Boekarest misschien niet de eerste stad die in je opkomt voor een citytrip, toch is het een geweldige bestemming voor een korte vakantie. In de stad zijn bijzonder indrukwekkende gebouwen te zien. Boekarest is een stad waar je zeker een keer in je leven geweest moet zijn!
 

Lees er meer over


Citytrip Rome? Dit moet je zien!


Rome is een absolute topbestemming voor cultuurliefhebbers. Bezienswaardigheden van duizenden jaren oud, talloze musea, mooi weer en lekker eten: de Italiaanse hoofdstad is met reden een van de populairste citytrip bestemmingen van Europa. Dit moet je dan ook allemaal gezien hebben in deze prachtige stad.
 
Ontdek er alles over


Vijf leuke tips voor een citytrip naar Rotterdam


Rotterdam wordt soms ook wel het New York van Europa genoemd vanwege zijn groot aantal bijzondere monumentale gebouwen. Maar naast dat er veel te zien is, is er ook veel te doen. Voor een citytrip naar Rotterdam zetten wij vijf leuke tips op een rij.
 
Ontdek er alles over


Hoeveel dagen heb je nodig om Londen te zien?


Londen is een geweldige bestemming voor een citytrip. Het is dan ook niet raar dat er elk jaar miljoenen toeristen een bezoek brengen aan de stad. Veel mensen blijven maar een paar dagen, bijvoorbeeld een lang weekend. Maar is dat wel genoeg om de stad te ontdekken? Hoeveel dagen Londen heb je nodig om echt volop te kunnen profiteren van je reis?
 
Lees er meer over


De beste citytrip bestemmingen van 2022

 
Ga je binnenkort op citytrip, weekend weg of op korte vakantie en ben je nog op zoek naar een leuke bestemming? Op Citytrip.be vind je de 20 mooiste citytrips met de leukste plekjes, de gezelligste bars, de beste Instagram spots en nog veel meer.
 
Je volgende citytrip plan je hier


Profiteer van deze korting

 
Krijg bij aankoop van je toegangstickets voor alle bezienswaardigheden, musea en attracties

-5% korting

bij Tiqets.com.

Maak je citytrip compleet en boek vooraf je tickets online. Dan heb je gegarandeerd toegang tot de populairste musea en bezienswaardigheden zonder wachtrijen.

Wel zo fijn als je alles van tevoren alles goed geregeld hebt en je zorgeloos kan genieten van je citytrip!
 
Koop je tickets online met -5% korting

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 26 mei 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 

Aanbiedingen voor de komende Verlengde Weekends

 

Vorige week in de nieuwsbrief al aangegeven dat de verlengde weekends (Hemelvaart en Pinksteren) in het vooruitzicht ideaal zijn om een citytrip of weekendje weg in te plannen. 

Nog geen citytrip of weekendje weg geboekt? Bekijk onderstaande aanbiedingen:
 

Aanbiedingen bij TUI.be

Heerlijk genieten van een citytrip of weekendje weg? Kies dan uit het aanbod van TUI.be (voor elk budget de ideale keuze).
 Aanbiedingen bij Landal.be

Liever genieten van de rust en ruimte tijdens een paar dagen weg? Geniet van deze aanbieding op geselecteerde Landal GreenParks:
 


 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.