Copy
View this email in your browser
Ga er weer op uit deze zomer


Even er tussenuit in Luxemburg

 

Luxemburg mag dan na Malta het kleinste land zijn binnen de Europese Unie, toch heeft dit land enorm veel te bieden. Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of shoppen, voor ieder is wat wils te vinden in dit mooie land. Hier geven we je een klein overzicht van wat je mogelijk allemaal kan ervaren tijdens een bezoek aan het Groothertogdom Luxemburg.
 

Ontdek er meer over


Zagreb bezoeken: wat te doen en wat neem ik mee?


Zagreb is de hoofdstad van Kroatië. Het is er prachtig om te wandelen en er zijn veel verschillende musea om te bezoeken. Staat deze stad op jouw lijstje met potentiële vakantiebestemmingen? Dan vind je hier alvast wat meer informatie.
 

Lees er alles over


Bezoek Sluis, het hart van Zeeland


Sluis is niet zo groot, maar trekt toch elk jaar een paar miljoen bezoekers. Het stadje in Nederland heeft een unieke uitstraling, en de meeste bezoekers komen hier een dagje lekker winkelen, eten en rondwandelen. We geven je hierbij wat tips over de leukste bezienswaardigheden die je tijdens een dagje in de stad niet mag missen.
 
Ontdek er alles over


Een zonnige citytrip naar Istanbul : 10 doe-tips en aanraders


Als de voormalige hoofdstad van het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk heeft Istanbul aan de Bosporus een bijzonder boeiende geschiedenis. Ontdek de historische verhalen van de stad, proef de romantiek in de gezellige smalle straatjes, geniet van de drukke sfeer in de talloze overdekte bazaars en laat je overweldigen door de heerlijke Turkse keuken. Beleef het allemaal op de scheidingslijn tussen Europa en Azië.

Citytrip Istanbul vanaf 24 euro
 → Toon alle aanbiedingen
 
Lees er meer over


Tips en weetjes voor een bezoek aan Barcelona

 
Maak je plannen om Barcelona te bezoeken? Hier vind je alvast enkele leuke tips en weetjes om er een leuke citytrip van te maken! Ben je een cultuurliefhebber, zonneklopper of party-animal? Citytrip Barcelona, aanbiedingen vanaf 48 euro, heeft oneindig veel troeven en biedt voor elk wat wils. Bovendien kan je er genieten van een heerlijk warm Mediterraans klimaat. Laat je verrassen en maak je klaar voor een zonnige citytrip!
 
Ontdek er meer over

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 30 juni 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 
Meer citytrip inspiratie


Profiteer nu van extra korting

 
Krijg bij aankoop van je toegangstickets voor alle bezienswaardigheden, musea en attracties

-5% korting

bij Tiqets.com.

Maak je citytrip compleet en boek vooraf je tickets online. Dan heb je gegarandeerd toegang tot de populairste musea en bezienswaardigheden zonder wachtrijen.

Wel zo fijn als je alles van tevoren alles goed geregeld hebt en je zorgeloos kan genieten van je citytrip!
 
Profiteer van deze extra korting


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.