Copy
View this email in your browser
Plan je trip voor september of oktober


4 aanraders tijdens een citytrip naar Lissabon


De voornaamste reden om een citytrip te organiseren is het bewonderen van hoogtepunten van de stad. In Lissabon is er zeker geen gebrek aan bezienswaardigheden. Het is er – mede dankzij het klimaat – vaak heerlijk vertoeven in het najaar. Lissabon bezoeken? Dan moet je deze 4 bezienswaardigheden zeker gaan zien.
 

Lees er meer over


Een zonnige citytrip naar Istanbul: 10 doe-tips en aanraders


Als de voormalige hoofdstad van het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk heeft Istanbul aan de Bosporus een bijzonder boeiende geschiedenis. Ontdek de historische verhalen van de stad, proef de romantiek in de gezellige smalle straatjes, geniet van de drukke sfeer in de talloze overdekte bazaars en laat je overweldigen door de heerlijke Turkse keuken. Beleef het allemaal op de scheidingslijn tussen Europa en Azië.
 

Ontdek er alles over


Tips en weetjes voor een bezoek aan het zonnige Barcelona


Maak je plannen om Barcelona te bezoeken? Hier vind je alvast enkele leuke tips en weetjes om er een leuke citytrip van te maken! Ben je een cultuurliefhebber, zonneklopper of party-animal?Barcelona heeft oneindig veel troeven en biedt voor elk wat wils. Bovendien kan je er genieten van een heerlijk warm Mediterraans klimaat. Laat je verrassen en maak je klaar voor een zonnige citytrip!

Ontdek er meer over


Een geweldige citytrip naar Firenze

 
Toscane wordt door veel mensen aanzien als één van de mooiste regio’s die Europa en misschien zelfs de wereld te bieden heeft. In het hart van Toscane vinden we dé renaissancestad bij uitstek terug genaamd ‘Firenze’ (Florence). Deze grootstad heeft in het verleden heel wat belangrijke kunstenaars weten te inspireren. Zou jij ook graag kennis willen maken met de vele troeven die het prachtige Firenze voor jou in petto heeft?
 
Lees er alles over


Zon, kunst en cultuur tijdens je bezoek aan Sevilla


Het is geen verrassing dat Sevilla erg populair is als stad voor een citytrip. Je kunt er heel het jara door genieten van het lekkere weer en de prachtige stad. Het centrum van Sevilla barst van de hoogtepunten en highlights. Mooie pleintjes en gebouwen die allemaal hun eigen geschiedenis hebben. Het centrum is het grootste en oudste historische centrum van Europa.
 
Lees er alles over


Waarom je zeker eens op citytrip naar Bologna moet gaan

 
Wil je een paar dagen in het zonnige Italië doorbrengen? Dan is de stad Bologna zeker de moeite waard. Het is minder druk als de klassieke citytrips naar Rome, Firenze of Milaan. Of het nu haar vele smalle straatjes zijn of de prachtige, authentieke gebouwen die er doorheen de stad zijn terug te vinden, Bologna is een bestemming die weet te overtuigen. Lees hier ook wat er allemaal te zien en doen is.
 
Ontdek er meer over


Dit moet je zien in Athene

 
Athene is de bakermat van de moderne beschaving en kent een indrukwekkende geschiedenis. 3000 jaar geleden was deze stad de hoofdstad van één van de grootste rijken ter wereld. Ga op pad en ontdek de prachtige archeologische parels uit het verleden, leef je helemaal uit in het bruisende nachtleven en kom helemaal tot rust op één van de prachtige goudgele stranden.
 
Lees er alles over


Op zoek naar een
goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.