Copy
View this email in your browser
Goedkoop op citytrip deze zomer


Istanbul

 

Istanbul is een magische bestemming, gelegen op de grens tussen Europa en Azië. De boeiende geschiedenis uit het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk zorgt voor een rijke schat aan bezienswaardigheden. De uitzichten over de rivier Bosporus zijn gewoonweg adembenemend en overweldigend. Deze metropool lijkt op geen enkele stad in Europa!
 

Citytrip Istanbul vanaf 24 euro


Praag


Praag, de Gouden Stad aan de rivier de Moldau, wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. Het volledige historische centrum werd dan ook door UNESCO op hun Werelderfgoedlijst geplaatst. Het is één van de oudste en grootste steden in Centraal-Europa met een uniek en divers architecturaal aanbod, één van zijn bijnamen is ‘de stad van de honderd torens’. Een grove onderschatting, want Praag telt er maar liefst 550!
 

Citytrip Praag vanaf 26 euro


Venetië


Naast de fabuleuze architectuur en de typische ligging is Venetië natuurlijk ook bekend voor zijn carnaval. Sinds 1268 al wordt er 12 dagen gevierd op extravagante wijze. Vele van de typische maskers zijn echte pareltjes. Venetiaanse kunst uit diverse periodes kan je nog steeds bekijken in Gallerie dell’Accademia en Museo Correr. Uiteraard mag een bezoekje aan de Peggy Guggenheim Collectie in het Palazzo Vernier dei Leoni niet ontbreken.
 
Citytrip Venetië vanaf 28 euro


Lissabon


Een citytripbestemming die vaak vergeten wordt maar gekend staat als één van de aangenaamste steden van Europa is Lissabon. De sfeer lijkt er chaotisch door de wirwar aan straatjes en wijken maar eigenlijk is ze heel ontspannen. Je kan je laten leiden door de Fado, het Portugese levenslied, de kunst, cultuur en het lekker eten ontdekken.
 
Citytrip Lissabon vanaf 29 euro


Boedapest

 
Boedapest, de Koningin van de Donau, is niet alleen het bruisend hart van Hongarije, maar ook één van de mooiste steden van Europa. Gezellige koffiehuizen, rijke architectuur en UNESCO werelderfgoed wisselen elkaar af. Kuier langsheen de oevers van de Donau en neem de authentieke sfeer van Boedapest helemaal in je op. Ben je klaar voor een unieke citytrip?
 
Citytrip Boedapest van 33 euro


Firenze


Zin in een citytrip vol cultuur? Breng dan een bezoek aan Firenze, de hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane. Naast ontelbare kunstmusea vol topwerken heeft deze stad nog heel wat meer te bieden. Absolute hoogtepunten die je moet bezoeken zijn: de Kathedraal van Firenze en Ponte Vecchio wat de beroemdste brug van Italië is. Het is bovendien goedkoop om vanuit België richting Firenze te vliegen.
 
Citytrip Firenze vanaf 33 euro


Sevilla


Sevilla, gelegen aan de oevers van de Guadalquivir, ademt meer dan 1000 jaar geschiedenis. Zowel de Grieken en de Romeinen als de Moren en de Vikingen hebben destijds hun stempel gedrukt op Sevilla. Ben jij klaar voor een spectaculaire reis doorheen de tijd? Zet je schrap voor de zwoelste citytrip van het jaar!
 
Citytrip Sevilla vanaf 36 euro


Athene


De Griekse hoofdstad is de bakermat van de moderne beschaving en kent een indrukwekkende geschiedenis. 3000 jaar geleden was Athene de hoofdstad van één van de grootste rijken ter wereld. Ga op pad en ontdek de prachtige archeologische parels uit het verleden, leef je helemaal uit in het bruisende nachtleven en kom helemaal tot rust op één van de prachtige goudgele stranden. Want ook dat is Athene… Explore the city!
 
Citytrip Athene vanaf 36 euro


Rome


Rome, nu de hoofdstad van Italië en de Katholieke Kerk, maar 2500 jaar geleden de hoofdstad van Romeinse Rijk. Een geschiedenis die de stad nog steeds ademt. Historische bezienswaardigheden zijn er in overvloed aanwezig. Voorbeelden zijn het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon uit de Romeinse periode en de Sixtijnse Kapel, de Trevifontein en het Sint-Pietersplein uit latere periodes...
 
Citytrip Rome vanaf 37 euro


Berlijn


Berlijn is echt een bijzondere, maar vooral hippe stad. Ondanks de zware vernietigingen op het eind van W.O. II en het kunstmatig opdelen van de stad gedurende de Koude Oorlog is het nu een bruisende culturele stad. Historisch en hedendaags gaan hier bijna moeiteloos hand in hand. De stad biedt verrassend veel interessants voor jonge en wat minder jonge bezoekers.
 
Citytrip Berlijn vanaf 40 euro


Porto


Iets meer naar het noorden – gelegen aan de Douro – kan men Porto opmerken. Porto is zeker een bezoek waard voor een weekend of 3 dagen. Het is iets kleiner dan Lissabon, maar zeker niet minder de moeite om eens een bezoekje te brengen.
 
Citytrip Porto vanaf 40 euro


Meer citytrip aanbiedingen

 
Ben je nog op zoek naar een goedkope citytrip? Hier vind je een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget.

 
Bekijk alle aanbiedingen


Profiteer van deze korting

 
Krijg bij aankoop van je toegangstickets voor alle bezienswaardigheden, musea en attracties

-5% korting

bij Tiqets.com.

Maak je citytrip compleet en boek vooraf je tickets online. Dan heb je gegarandeerd toegang tot de populairste musea en bezienswaardigheden zonder wachtrijen.

Wel zo fijn als je alles van tevoren alles goed geregeld hebt en je zorgeloos kan genieten van je citytrip!
 
Koop je tickets online met -5% korting

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 16 juni 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.