Copy
View this email in your browser
Ontdek deze verrassende bestemmingen voor een citytrip


Citytrip Valencia
Zo geniet je optimaal van je bezoek


Valencia is een stad die steeds populairder wordt bij toeristen op zoek naar een citytrip. Op maar iets meer dan 2 uur vliegen van Brussel is de stad ideaal voor een korte en goedkope citytrip. De stad is iets rustiger dan Barcelona maar biedt veel cultuur, het strand en, als geboortestad van de paella, ook lekker eten. Ontdek in dit artikel alles voor een geslaagde citytrip Valencia om optimaal te genieten van je bezoek aan deze prachtige stad.
 

Ontdek er alles over


Een dagje in Porto


Porto is een super interessante stad is waar van alles te beleven en te bezichtigen is. Het is een stad met een eigen culinair karakter, een lange geschiedenis en een van de mooiste steden van Europa. Hier is alvast een kleine suggestie hoe je je dag zou kunnen inplannen.
 

Lees wat te doen


Citytrip naar Lyon is een echte aanrader


In Lyon is genoeg te doen voor een aantal dagen. Er is een groot aanbod aan wandelingen en bezienswaardigheden. Ook is er aan culinair genieten geen tekort. Belangrijke aspecten van de Franse keuken hebben een afkomst uit deze stad, en ook kent ze vele goede restaurants en bistro’s. Als je echt wil genieten, zonder al te ver te hoeven reizen, is het dus een idee om in het vliegtuig naar Lyon te stappen. 
 
Lees er meer over


Een geweldige citytrip naar Firenze in Italië


Toscane wordt door veel mensen aanzien als één van de mooiste regio’s die Europa en misschien zelfs de wereld te bieden heeft. In het hart van Toscane vinden we dé renaissancestad bij uitstek terug genaamd ‘Firenze’. Zou jij ook graag kennis willen maken met de vele troeven die het prachtige Firenze voor jou in petto heeft? Dat kan op deze pagina...
 
Ontdek er alles over


Citytrip Alicante? Dit moet je zien en doen!


Alicante is een levendige stad aan de Middellandse Zeekust van Spanje. Elk jaar opnieuw is dit de favoriete vakantiebestemming van honderdduizenden toeristen. Mensen van over de hele wereld gaan naar Alicante en de Costa Blanca om er te ontspannen, te genieten van de lange zandstranden en om er kennis te maken met de echte Spaanse smaak en charme.
 
Ik wil meer weten


Voordeel voor Citytrip.be nieuwsbrieflezers

 
Krijg bij aankoop van je toegangstickets

-5% korting

op bezienswaardigheden, musea en attracties
bij Tiqets.com.

Maak je citytrip compleet en boek vooraf je tickets online. Dan heb je gegarandeerd toegang tot de populairste musea en bezienswaardigheden zonder wachtrijen.

Wel zo fijn als je alles van tevoren alles goed geregeld hebt en je zorgeloos kan genieten van je citytrip!
 
Profiteer nu van deze -5% korting

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 24 maart 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, de nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of de ga door naar de website.