Copy
View this email in your browser


Boedapest

 

Boedapest, de Koningin van de Donau, is niet alleen het bruisend hart van Hongarije, maar ook één van de mooiste steden van Europa. Gezellige koffiehuizen, rijke architectuur en UNESCO werelderfgoed wisselen elkaar af. Kuier langsheen de oevers van de Donau en neem de authentieke sfeer van Boedapest helemaal in je op. Ben je klaar voor een last minute citytrip?
 

Ontdek er meer over


Valencia


Valencia is ideale citytrip bestemming voor het combineren van stad en strand. Op maar iets meer dan 2 uur vliegen van Brussel is de stad makkelijk te bereiken. De stad is iets rustiger dan Barcelona maar biedt veel cultuur, de stranden en, als geboortestad van de paella, ook lekker eten. Alles voor een geslaagde citytrip deze zomer.
 

Lees er alles over


Rome


Rome, nu de hoofdstad van Italië en de Katholieke Kerk, maar 2500 jaar geleden de hoofdstad van Romeinse Rijk. Een geschiedenis die de stad nog steeds ademt. Historische bezienswaardigheden zijn er in overvloed aanwezig. Voorbeelden zijn het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon uit de Romeinse periode en de Sixtijnse Kapel, de Trevifontein en het Sint-Pietersplein uit latere periodes...
 

Ontdek er alles over


Wil je € 50 extra korting op je citytrip?


Bij  TUI.be is het Live Happy Sale met € 50 extra korting op je citytrip van min. 3 nachten met de code CITY50LHS (geldig op het volledige aanbod TUI Citytrips).

Tip: Ook is er een ruim aanbod van citytrips met gratis nachten of extra's
 
Ontdek er meer over


Berlijn

 
Berlijn is echt een bijzondere, maar vooral hippe stad. Ondanks de zware vernietigingen op het eind van W.O. II en het kunstmatig opdelen van de stad gedurende de Koude Oorlog is het nu een bruisende culturele stad. Historisch en hedendaags gaan hier bijna moeiteloos hand in hand. De stad biedt verrassend veel interessants voor jonge en wat minder jonge bezoekers.
 
Lees er meer over


Lissabon

 
Een citytripbestemming die vaak vergeten wordt maar gekend staat als één van de aangenaamste steden van Europa is Lissabon. De sfeer lijkt er chaotisch door de wirwar aan straatjes en wijken maar eigenlijk is ze heel ontspannen. Je kan je laten leiden door de Fado, het Portugese levenslied, de kunst, cultuur en het lekker eten ontdekken.
 
Ontdek er meer over


Praag

 
Praag, de Gouden Stad aan de rivier de Moldau, wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. Het volledige historische centrum werd dan ook door UNESCO op hun Werelderfgoedlijst geplaatst. Het is één van de oudste en grootste steden in Centraal-Europa met een uniek en divers architecturaal aanbod, één van zijn bijnamen is ‘de stad van de honderd torens’. Een grove onderschatting, want Praag telt er maar liefst 550!
 
Ontdek er meer over


Barcelona

 
Slenter op de Ramblas, ontdek de La Sagrada Familia en andere bouwkunst van Gaudi en duik het nachtleven in. Zon, zee, cultuur, en… tapas! Barcelona verwent je op alle vlakken.
 
Ontdek er meer over


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen


New York City


The Big Apple wordt ook wel “the city that never sleeps” genoemd, en dit is niet zonder reden… De stad in het noordoosten van de Verenigde staten bruist dag en nacht, er is altijd wel iets te beleven. Ook zijn er voldoende hotels voor verschillende prijsniveaus. Je moet zeker eens naar New York gaan!
 
Lees er alles over
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.