Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt
Dory Nierynck
Beste lezer,

Via deze nieuwsbrief wil ik U graag op de hoogte brengen van creatieve en spirituele activiteiten bij praktijk de Sprong. In augustus zijn hier zomeractiviteiten gepland waar iedereen aan mee kan doen, dit op veler verzoek. Daarnaast wordt ook de jaarlijkse OPEN DAG en EXPOSITIE weer gehouden. Dan wordt het najaarsprogramma gepresenteerd en hiervan kunt u een boekje meenemen.

Het najaarsprogramma biedt weer een aanvulling voor creativiteit en bewustwording van je eigen mogelijkheden. Spirituele ontwikkeling in workshop of cursus mag niet ontbreken.

Bij o.a. de themalezingen zullen belangrijke thema’s ter sprake komen en adviezen waar je persoonlijk wat aan hebt. Voor meer informatie over dit alles kunt U ook op de site terecht.

Misschien tot ziens op een van de activiteiten.
ZOMERACTIVITEITEN
Bij het ZOMERATELIER kan men een les intuïtief schilderen uitproberen. Geen ervaring is nodig en iedereen is welkom op dinsdag 12 augustus en 26 augustus morgen of avond. Bij deze zomeractiviteiten is het ook mogelijk aan een MEDITATIE avond mee te doen. Op donderdagavond 7 augustus of 21 augustus. Reserveren vooraf is nodig bij de zomeractiviteiten. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Zie hier voor meer informatie.
OPEN DAG EN EXPOSITIES: zaterdag 30 augustus van 11.00 - 17.00 uur
Gedurende deze dag is er veel te doen. U kunt schilderijen bekijken en objecten van cursisten die intuïtief schilderen. Recente nieuwe werken van Dory worden tentoongesteld. Informatie over het najaarsprogramma wordt toegelicht. Heeft u altijd wel eens een vraag willen stellen, of een kleurkaartje willen hebben of een tarotkaart willen ontvangen met tekst en uitleg? Ook dat kan op deze open dag. U kunt GRATIS een kort consult van Dory ontvangen. Van te voren hiervoor reserveren is mogelijk.

Zie hier voor meer informatie.
Nieuwe cursus spiritueel schrijfwerk
Tijdens deze 4 maandelijkse avonden ga je een serie van 4 boekjes schrijven en illustreren. Thema’s zijn: 1. Geluk zien en beleven, 2. Liefde beleven is alle soorten, 3. Geboorte en nieuwe tijden. 4. Intuitie en intenties. De thema’s worden eerst toegelicht. Een unieke cursus met als resultaat je eigen spirituele naslagwerk in 4 delen.

Zie hier voor meer informatie.
NIEUW: cursus kracht-in-jezelf-wegwijzer
Dit is een maandelijkse gesprek – en oefengroep voor lichaam en geest. Deze cursus is bedoeld om je krachtiger en bewuster te maken in deze veranderende tijd. Ook je intuïtie kun je hierdoor optimaler gaan gebruiken. Nu nog meer zelfvertrouwen en kracht in jezelf ervaren is gemakkelijker na deze cursus.

Zie hier voor meer informatie.
Najaarsprogramma 2014

U vindt in het najaarsprogramma meerdere workshops zoals: 1. Intuïtief schilderen met de 7 chakra’s. 2. Spiritueel werk in uitvoering. 3. Workshop op Maat kunt u reserveren en samenstellen in overleg voor uw eigen groep met onderwerpen zoals bijv. Dromen, Engelen en gidsen, Intuïtief schilderen, stenen beschilderen, werken met energieën,ontdekken van je intuïtie. Neem contact hiervoor op om uw wensen te bespreken.

Zie hier voor meer informatie.
Dory Nierynck