Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt
Dory Nierynck
Beste lezer,

Voor jullie allen een voorspoedig en liefdevol 2013 toegewenst.

Dat het een jaar van veranderingen, ook innerlijke veranderingen zal worden is geen nieuws. Daarom is het belangrijk goed bij jezelf te blijven en te kunnen zien dat veranderingen zeker geen teruggang hoeven te zijn maar innerlijke verrijking kunnen geven. Meer dan ooit zijn het innerlijk bewust worden en je intuïtie belangrijke sleutels. Om nieuwe wegen te kunnen inslaan die bij deze veranderende tijd horen. Ook Liefde is een sleutelwoord.

In het programma 2013 zijn de meditatiegroep, cursus intuïtief schilderen, en lezingen met kleurkaartjes opgenomen. Herhaling van twee workshops wegens enorme belangstelling:
- Engelen
- Bescherm je tegen invloeden van buitenaf.

Ik hoop u graag te ontmoeten op één van de activiteiten.
Dory Nierynck - Spirituele lezingen
CURSUS: Spirituele lezingen
Deze cyclus van 5 thema-avonden helpt je bij je spirituele ontwikkeling. Onderwerpen:
1) De Liefde
2) Je innerlijke doel en helpers
3) Spirituele vragen en antwoorden
4) Avond van de ziel
5) Toeval en synchroniciteit

Tijdens deze avonden kun je na de pauze je vragen stellen.
Zie hier voor meer informatie.
Dory Nierynck - Meditatiegroep in balans CURSUS: Meditatiegroep in balans
1 x per 14 dagen is deze meditatiegroep voor iedereen. Meditaties en bewustzijnsoefeningen worden gedurende een uur gegeven. Er ontstaat balans waardoor men alles beter kan hanteren .

Je zult hierdoor meer innerlijke rust en kracht voelen.
Dory Nierynck - Voorjaarsprogramma 2013 Op de site Dory's voorjaarsprogramma 2013 lezen
U kunt dit programma uitgebreid lezen en downloaden. Het schilderij van Dory op de voorkant van de folder is getiteld HULP. In deze tijd kunnen we nu via intuïtie beter dan ooit Universele hulp ervaren (als je erom vraagt). De hoofdkleur van het programma is GROEN. Kleur van hartchakra, centrum van Liefde. Ook de kleur o.a. voor persoonlijke groei en vernieuwing.
Dory Nierynck - E-mailconsult NIEUW: E-mailconsult bij Dory
Soms is niet iedereen in de gelegenheid om naar de praktijk in Breda te komen voor een persoonlijk gesprek. Naast telefonisch consult is nu ook e-mailconsult mogelijk. U kunt uw vraag (tot max. 4 korte vragen) stellen. Kijk op de site hoe dit in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.
Dory Nierynck