Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt
Dory Nierynck

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief wil u graag op de hoogte brengen van een aantal bijzondere activiteiten die gepland zijn bij Praktijk de Sprong.
 
Het najaarsprogramma gaat  half september van start met o.a. de meditatiegroep “in Balans”, cursus intuïtief schilderen en tekenen en een paar bijzondere workshops. Er zijn lezingen gepland die maandelijks gehouden worden. Voor meer info kunt u terecht op de site bij actueel programma najaar 2012.

Ik hoop u graag te ontmoeten op een van de activiteiten.

WORKSHOP: Bescherm je tegen invloeden van buitenaf

Als je gevoelig bent kun je energetisch energie verliezen. Gevolg: moeheid, angstig, niet jezelf zijn. In deze workshop leer je herkennen hoe dit in zijn werk gaat. En hoe jij je hier tegen kunt beschermen. Twee zaterdagmiddagen waarin je zeer veel te weten komt en hiermee oefent. De moeite waard om deze workshop in deze tijd te volgen.

WORKSHOP: Engelen

Je ziel wilt opdrachten vervullen met jou in dit leven. Daar heb je ook een beschermengel bij die over je waakt. Deze engel geeft je hulp en Spirituele bescherming. Nu zijn engelenervaringen actueler dan ooit. Deze workshop geeft je inzicht en oefeningen om nog beter met je engel in contact te komen. Twee zaterdagmiddagen om te werken met praktische oefeningen en engelenkaarten, meditaties en creativiteit.

Op de site Dory's columns lezen van Vriendin

Vanaf januari schrijf ik als spiritueel columniste bij weekblad Vriendin. Iedere week verschijnt een nieuwe aflevering, maar er is veel aanvraag om dit na te lezen. Dat kan nu: op de site zijn bij BLOGS een groot deel van deze interessante praktijkverhalen met tips geplaatst.

NIEUW: Telefonisch consult

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om naar de praktijk te komen (ziekte, niet kunnen reizen, te ver) is het vanaf nu mogelijk een telefonisch consult aan te vragen bij Dory. U kunt mailen of bellen voor een afspraak te plannen van een half uur of een uur. Zie consult op de site.

Dory Nierynck