Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt
Dory Nierynck
Beste lezer,

Voor u allemaal een gelukkig en liefdevol 2014 met veel inspiratie toegewenst.
De inspiraties die u via de intuïtie of innerlijke raadgever kunt horen zullen voor ondersteuning zorgen. Dat zullen we het nieuwe jaar weer goed kunnen gebruiken. Daarom hoop ik dat u de intuïtie niet vergeet te raadplegen bij al wat op uw weg komt.
 
In het programma 2014 zijn een aantal mooie workshops toegevoegd naast de meditatiecursus, intuïtief schilderen, en spiritueel werk in uitvoering. Diverse lezingen met een thema waar je wat aan hebt in het dagelijks leven staan ook op het programma. Natuurlijk kunt u mij ook raadplegen door een persoonlijk consult. Hierbij ligt o.a. een voor U geschreven inspiratietekst klaar die u meeneemt.

Misschien tot ziens op een van de activiteiten in 2014.
WORKSHOP: Alles is mogelijk.
Je leven maakt deel uit van een hoger plan. We leven in een veld van mogelijkheden. Deze workshop helpt je hoe je er mee in verbinding kunt komen. Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten.

Zie hier voor meer informatie.
WORKSHOP: intuïtief schilderen met de 7 chakra’s.
De 7 chakra’s (energiecentra) bestaan uit vorm en kleur. Lezing geeft je inzichten hierover. Daarna ga je creatief aan de slag. Je maakt 2 grote unieke schilderijen die hiermee verband houden. Geen ervaring is nodig. Het zal een bijzondere belevenis zijn.

Zie hier voor meer informatie.
EXPOSITIE DORY: “Samengaan”.
In een mooie omgeving zijn Schilderijen en beschilderde stenen te zien bij:

Lunchroom DE UITDAGING
Dorpstraat 40, Ulvenhout.

Nog tot 4 maart 2014 te zien. De moeite waard voor een bezoek.

Zie hier voor meer informatie.
Voorjaarsprogramma 2014.
U kunt dit uitgebreid lezen en/of downloaden.

Het schilderij van Dory op de voorkant van de folder is getiteld 'Beschermengelen'. Deze zijn niet voor niets om ons heen. Vraag om hun hulp en vertrouw. Probeer eens! Je zult versteld staan van de resultaten.

Zie hier voor meer informatie.
Dory Nierynck