Copy
WEBwijzer: FEBRUARI 2014 – JAARGANG 2 - № 1 Bekijk de online versie ›
Webwijs | Vermarkt je merk online
 
Beste <<Voornaam>>,

Goud, zilver, brons. Onze topsporters in Sochi weten als geen ander dat het verschil een kwestie van honderdsten van seconden is. Alles moet kloppen. Van de start tot de finish. Met online marketing is dit niet anders. Koopbeslissingen vallen in een fractie van een seconde. Van vindbaarheid tot navigatie, van presentatie tot conversie, iedere optie hoort in het teken te staan van willen winnen.

Ga jij met jouw webwinkel ook voor goud?

Arnold Westerhof, Boyd Vervat, Chris Harris en Nico de Jong.
 
 
10 miljoen Nederlanders winkelen online

Het CBS heeft berekend dat bijna 10 miljoen Nederlanders online winkelen. Dat is 80% van alle internetgebruikers! Van kleding tot sportartikelen, van reisarrangementen tot elektronica, op internet is alles te koop. Volgens voorspellingen loopt meer dan een derde van alle consumptieve bestedingen in 2020 online. Met een toenemende voorkeurspositie voor de gespecialiseerde webwinkel.
 
Ook online marketing is topsport
We gaan de Olympische Winterspelen in Sochi op de voet volgen. We spiegelen ons aan de prestaties van ons Olympische Team, want ook online marketing is topsport. Iedere prestatie is zichtbaar en meetbaar. Andersom ook: wie faalt grijpt mis. Het kan een honderdste van een seconde schelen. Bij Webwijs hebben we de kennis en vaardigheid in huis om voor jou de perfecte koers uit te stippelen en je online verkooptechniek door training te verbeteren. Ga jij voor topprestaties in e-commerce? Wil je een gouden start maken met je webwinkel? We staan voor je in de startblokken!
 
 
 
Inspiratie voor topprestaties
 
   
 
Ga jij ook voor online topprestaties?
Om topprestaties te leveren, moet alles kloppen. In topsport, maar ook bij online marketing. Het verschil tussen falen en succes zit vaak in honderdsten van seconden. Wat zijn de belangrijkste succesfactoren? Wat zijn de kenmerken van een winnaarsmentaliteit? We begeven ons met de sympathieke schaatstoppers, Anice Das en Annamarie Thomas, op glad ijs.

Lees verder ›
  Nederland ontdekt gemak van online shoppen
We hoeven de deur niet meer uit. Alles is online te koop. Dat komt goed uit, want zo kunnen we massaal plaatsnemen op de bank om te genieten van onze Oranje equipe in Sochi. Ook als jij de e-ondernemer bent. Je online winkel doet het werk. Tenminste, als alle technische en inhoudelijke condities perfect zijn ingevuld. Kies voor een blijvende topklassering.

Lees verder ›
  Specialiseren is de trend
Bij Intersport de Leeuw ben je even welkom in de winkels in Sneek en Heerenveen (ook bij Thialf) als in de webshops. Je wordt op maat rondgeleid, want de sportieve winkeliers kiezen voor specialisatie. Voor wintersportliefhebbers hebben we een nieuwe webshop gecreëerd: Icepeakstore.nl. Met de oplevering hebben we alle snelheidsrecords doorbroken!

Lees verder ›
 
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Webwijs
Naar de website  |  Contact  |  Afmelden?
 
(0513) 201 001 | info@webwijs.nu | © 2014 Webwijs BV