Copy
WEBwijzer: NOVEMBER 2013 – JAARGANG 1 - № 2 Bekijk de online versie ›
Webwijs | Vermarkt je merk online
 
Beste <<Voornaam>>,

Wat zijn jouw plannen en doelen voor 2014? Welke rol speelt online marketing daar in? Nu de economie aantrekt, breekt het moment aan om plannen in acties om te zetten. Wij zijn je daar graag bij van dienst. Van strategisch advies tot technische uitvoering. Welke trends zijn wel en niet relevant? Hoe zet je online marketing om in winst? Laat ons weten wat jouw plannen zijn!

We staan voor je klaar!
Arnold Westerhof, Boyd Vervat, Chris Harris en Nico de Jong.
 
 
Content is leidend en bij voorkeur mobiel

In de wereld van online marketing, wordt Content Marketing getipt als dé trend van 2014. Niet roepen dat je de beste bent, maar laten zien met relevante informatie. Niet adverteren in een willekeurige online context, maar je eigen media creëren en actief deelnemen aan platforms die voor jouw doelgroep interessant zijn. Dát is de manier om gezien, herkend en erkend te worden.

Beeldend, simpel én mobiel vriendelijk
Er zijn meer trends. Content zal vaker beeld gedreven zijn. Foto’s, tekeningen, infographics en filmpjes gaan domineren. Ook geldt: less is more. Online consumenten houden van helderheid en eenduidigheid. Hoe simpeler de boodschap, hoe groter de impact. Nog een onmiskenbare trend: content moet mobiel vriendelijk zijn. Volgens Forbes Magazine zal 87% van alle wereldwijd gekochte online apparaten in 2017 bestaan uit tablets en smartphones! Stof tot nadenken? Ook in 2014 blijft je up-to-date met de online marketing services van Webwijs.

Lees verder ›
 
 
 
Recente ontwikkelingen
 
    Koffie - Webwijs
 
Mobiel vriendelijk
Altijd en overal het internet op. Dat is de online praktijk. De praktijk is ook dat veel websites, webwinkels en digitale magazines nog niet mobiel vriendelijk zijn. Wil je voorkomen dat relevante content verloren gaat? Wil je dat jouw verhaal op een smartphone even effectief en conversievriendelijk is als op een desktop? Webwijs heeft er de kennis en techniek voor in huis.

Lees verder ›
  hier is herian – zien en gezien worden
‘Niets is zo veranderlijk als de mens’, zegt herian (Drachten). Om daar aan toe te voegen: ‘Kijk maar hoe we werken, communiceren. Dat deden we kortgeleden nog anders.’ Herian slaat de spijker op zijn kop. Tien jaar gelden stond mobiel internet nog in de kinderschoenen. Intussen hebben we ons er massaal toe bekeerd. Dus is hierisherian.nl 100% mobile proof.
  Webwijs over de drempel
Er hangt optimisme in de lucht. Eindelijk! Schudden we het crisisgevoel in 2014 definitief van ons af? Wat ons betreft wel. Wij hebben er zin in. We hebben de ambitie om er voor onze klanten een succesvol jaar van te maken. Voor bestaande klanten, voor nieuwe klanten.

Afspraak maken? Bel of mail Boyd Vervat of Arnold Westerhof.
 
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Webwijs
Naar de website  |  Contact  |  Afmelden?
 
(0513) 201 001 | info@webwijs.nu | © 2013 Webwijs BV