Copy
WEBwijzer: DECEMBER 2014 – JAARGANG 2 - № 3 Bekijk de online versie ›
Webwijs | Vermarkt je merk online
 
Beste lezer,

Ieder jaar duikt er wel een nieuw, veel gebruikt woord op. Kijken we in de glazen bol, dan zien we gouden tijden voor het begrip nabijheid. In de nieuwe netwerkeconomie én in online marketing gaat de mate waarin je elkaar opzoekt en écht ontmoet het verschil maken. Komt goed uit. Wij staan dicht bij onze opdrachtgevers. En andersom. Daarom blijven we óók rond de feestdagen gewoon bereikbaar en benaderbaar. The show must go on. Ook in 2015.
 
Mochten we elkaar niet meer spreken…
Hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2015!

Arnold Westerhof, Boyd Vervat, Chris Harris, Leo Flapper en Nico de Jong.
 
 
3 juli 2014: toppunt van nabijheid

Online marketing draait om online contactmomenten en zichtbaarheid. Voordeel: we kunnen iedereen overal bereiken, 24/7. Dat is goed. Maar het is en blijft essentieel dat we elkaar zo nu en dan ook in werkelijkheid treffen. Op de zaak, in een restaurant of café of tijdens evenementen. Wat dat betreft, hebben we in 2014 met onze relaties een hoogtepunt mogen beleven aan boord van de Alexander von Humbold. We konden een middag over dit historische Tall Ship beschikken als dank voor onze sponsoractiviteiten voor de Stichting Harlingen Sail die de feestelijkheden rond de Tall Ships Races 2014 hebben georganiseerd. Dit is zo’n succes geworden, dat het evenement in 2018 weer naar Harlingen komt. Ook wij zijn er dan weer bij. Als het even kan met nóg meer vrienden en relaties. Uiteraard hebben we dit toppunt van nabijheid vastgelegd op film.
 
Bedankt voor een mooi jaar!
Ons verslag van de geanimeerde drukte op de krakende bark laat zien dat we een mooi jaar achter de rug hebben. Filmbeelden zeggen meer dan woorden. Daarom houden we het kort. 2014 kon zo’n mooi en lekker druk jaar worden dankzij het vertrouwen en de nabijheid van onze klantrelaties en partners. Bedankt daarvoor! We hopen je in 2015 weer te spreken en van dienst te zijn.
 
 
Een mooie aanloop naar 2015
 
   
 
EEN EXTRA BITE...
In 2014 hebben we het vertrouwen weten te winnen van Sonnema Berenburg. Een sterk merk! Fries van oorsprong, landelijk van kaliber. Werken we graag voor, als Fries bureau met landelijke ambities. Jong en zelfverzekerd als we zijn, zetten we die stoere fles graag op tafel. Voor een toost op het nieuwe jaar. Puur of als mix. Je belééft de extra bite…

Bekijk de case ›
  EEN NIEUWE COLLEGA
In 2014 hebben we een stevig fundament onder ons bureau kunnen leggen. We blijven gaan voor kleinschalig en laag- drempelig. Om 100% voortgang van het werk te garanderen, zien we uit naar nieuwe collega’s. Ken jij een enthousiaste programmeur? Vertel het ons. Een nieuwe online marketeer hebben we binnen. Hij begint in 2015 en heet Niels de Bruin.

Even voorstellen ›
  ALERT VAN GOOGLE
In 2014 ontvingen we een alert van Google. De moeder aller zoekmachines bindt de strijd aan met hackers. De nieuwe toverformule heet: HTTPS encryptie. Wij juichen dit toe, uiteraard. HTTPS gaat bovendien een rol spelen als ranking factor. Een belangrijke ontwikkeling om in 2015 op te pakken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem contact op ›
 
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Webwijs
Naar de website  |  Contact  |  Afmelden?
 
(0513) 201 001 | info@webwijs.nu | © 2014 Webwijs BV