Copy

Ziet de email er niet goed uit? Bekijk hem dan in je browser

Nieuwsbrief Juni 2018

In deze nieuwsbrief weer een samenvatting van mijn blogposts op DuurzaamRoermond en de bijbehorende Facebook pagina:  DuurzaamRoermondMeeste aandacht deze maand natuurlijk naar het Duurzaamheidsfestival van de gemeente Leudal, komende zondag 24 juni.
 

  • Op zondag 24 juni vindt het Duurzaamheidsfestival Leudal 2018 plaats in Heythuysen. Op de parkeerplaats van het gemeentehuis kan een keur aan bedrijven en organisaties jou laten zien hoe je duurzamer kunt leven. Onder het motto dat Duurzaamheid vooral ook leuk kan zijn. Op mijn website vind je alles over dit festival inclusief de deelnemers en de planning van de presentaties. Met de Foodtruck, de Ijsmannetjes en een gevarieerde soort bedrijven en organisaties belooft het een mooie dag te worden. Er is een ruime fietsenstalling opgezet, als je met de auto komt, volg dan de omleidingsborden naar de parkeerplaatsen. Op Facebook hebben we een evenement aangemaakt. Als je dit wilt delen en liken wordt dat erg op prijs gesteld. Hoe meer bekendheid, de beter.
  • Zou jij wel eens in de Stella willen rijden, je weet wel die familie-zonneauto uit Eindhoven die al drie keer de Australische race heeft gewonnen? Lever dan voor 13:30 uur een briefje met je naam in de bus bij de receptie van het gemeentehuis. Misschien win je dan wel het rijden in de Stella om 13:45 uur op zondag 24 juni!
  • De contouren van het Klimaatakkoord worden ondertussen duidelijk. Onze vraag naar energie, die straks duurzaam moet worden opgewekt, is enorm. Alle zeilen moeten worden bijgezet, alle daken in onze steden van zonnepanelen voorzien. Er zijn ondertussen héél veel methodes om zelf energie op te wekken. In mijn blogpost durf ik jou te vragen "Waarom heb jij nog geen zonnepanelen op je dak?" Durf jij door te klikken? Weet jij al wat PCR is?
  • Eén van de genoemde manieren om zonnepanelen op je dak te krijgen is via het huren van zonnepanelen. Ik ben onder de indruk van het business model van Solease. Lees er alles over in mijn blog. Via mijn Solease- Duurzaam Roermond pagina kun je rechtstreeks een vrijblijvende offerte opvragen. 
  • Als ik iets tegen kom, deel ik dat via mijn Facebookpagina's van DuurzaamRoermondBona Ciklo en mijn Linkedin-profiel. Als je deze liket, krijg je deze korte tips nog eerder te zien. Deze maand onder andere een video over Zero Waste door Nicky en Jessie (ook een presentatie op zondag), een 3D geprinte fiets, een oplossing om jouw regenpijp te kunnen ontkoppelen van de riolering en een prachtig vogelnestje in je nieuwe dakgoot.  Kijk eens op Facebook of LinkedIn. Graag liken en delen, want alleen op die manier komen dit soort berichten in het nieuws en de nieuwsbubbel van je vrienden. Jouw klikgedrag heeft echt invloed!
  • Doorsturen van deze mail naar andere mensen graag via de doorstuur optie. Gebruik deze optie in plaats van gewoon doorsturen in je mail want dan loop je het risico dat de geadresseerde jou uit ons bestand knikkert door uitschrijven te kiezen. Dat zou jammer zijn.
 
 met duurzame groet.            
 Floris Mokveld
 
 DuurzaamRoermond en Bona Ciklo
Betrouwbaarheid in Volhoudbaarheid
 
Deel
Tweet
Deel
Doorsturen

Uitschrijven | Update je profiel | Doorsturen naar een vriend

Copyright (C) 2018 DuurzaamRoermond All rights reserved.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd aan mensen die zich hebben aangemeld via www.duurzaamroermond.nl/blog

DuurzaamRoermond
Kapellerlaan 149
Roermond, Limburg 6045AC
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by Mailchimp