Copy

Ziet de email er niet goed uit? Bekijk hem dan in je browser

Nieuwsbrief augustus 2019

In deze nieuwsbrief weer een samenvatting van mijn blogposts op DuurzaamRoermond en de bijbehorende Facebook pagina
Een vervolg op ons verslag over de warmtepomp en de aanpassingen in huis. Op 2 of 9 November ben je welkom tijdens de Duurzame Huizendagen. Een nieuwe rubriek: FAQ's. Verder ga ik binnenkort ook elektrisch rijden met Bona Ciklo. Wist je dat er weer subsidie voor isolatie is? Lees in elk geval door!
Ben je nieuw, wees welkom!. Via de blauwe links in de mail kom je direct op de juiste pagina van mijn blog. Veel leesplezier!

 • Zoals beloofd een uitgebreid verslag op de website over wat er goed en minder goed ging bij de overgang naar een gasloze woning. De tekst is wellicht abstract maar als jij graag wilt leren over wat je kan leren van onze ervaringen en zelf komen kijken en luisteren, schrijf dan alvast de Duurzame Huizendagen in je agenda. Op 2 en 9 november houden we open huis en kun je alles zelf zien en horen. Binnenkort kun je je inschrijven voor 1 van de rondleidingen op die twee zaterdagen. Er zijn nu twee huizen in Roermond op dit platform.
 • Dan kun je alle nieuwe oplossingen die we echt uitproberen in onze woning uit 1925 ook komen bekijken. Zoals lage temperatuur verwarming met een Jaga radiator, Speedtronic ventilatoren op de meeste radiatoren, de warmtepomp (binnen en buiten), de programmeerbare radiatorkranen, enz. enz. 
 • Ik krijg veel vragen over de stappen die we nemen en ik merk dat veel mensen over bepaalde zaken geen idee hebben. Vaak had ik dat zelf tot voor kort ook niet. Ik heb een nieuw onderdeel op de website geïntroduceerd: de FAQ's Stuur zelf ook de vragen die je beantwoord wilt zien en laten zo de kennis verspreiden.
 • Wist je al dat er vanaf september als onderdeel van het klimaatakkoord weer subsidie voor isolatie beschikbaar komt? Kijk maar op de site van RVO.
 • De oproep van Carolien staat nog steeds. Binnenkort start zij uit Asenray met klimaatgesprekken. Wil jij ook weten hoe je je eigen klimaatimpact kan verminderen, doe dan mee met haar en schrijf je in op de site.
 • Lease jij al je spijkerbroek via MUDjeans? Ik wel sinds deze zomer (twee zelfs). Mooi concept in de circulaire economie.
 • Met mijn bedrijf Bona Ciklo ga ik binnenkort elektrisch rijden. Dat zit de laatste tijd flink in de lift en draagt positief bij aan de klimaatdoelstellingen die Europa, Nederland en dus ook wij zelf moeten behalen. Interessant te zien dat in de vakantie een blog verscheen van Vincent van dagblad Trouw die rapporteerde dat tegenwoordig stroom uit zon en wind echt al goedkoper is dan stroom uit fossiele brandstoffen. Interessant!
 • Als ik iets tegen kom, deel ik dat via mijn Facebookpagina's van DuurzaamRoermondBona Ciklo en mijn Linkedin-profiel. Als je deze liket, krijg je deze korte tips nog eerder te zien.
 • Kijk eens op Facebook of LinkedIn. Graag liken en delen, want alleen op die manier komen dit soort berichten in het nieuws en de nieuwsbubbel van je vrienden/vriendinnen. Jouw klikgedrag heeft echt invloed!
 • Doorsturen van deze mail naar andere mensen graag via de doorstuur optie. Gebruik deze optie in plaats van gewoon doorsturen in je mail want dan loop je het risico dat de geadresseerde jou uit ons bestand knikkert door uitschrijven te kiezen. Dat zou jammer zijn.
 • Heb jij nog vragen of onderwerpen waar je graag meer over zou willen weten, laat het me dan weten. Interactie stel ik op prijs.
 
 met duurzame groet.            
 Floris Mokveld
 
 DuurzaamRoermond en Bona Ciklo
Betrouwbaarheid in Volhoudbaarheid
 
Deel
Tweet
Deel
Doorsturen

Uitschrijven | Update je profiel | Doorsturen naar een vriend

Copyright (C) 2019 DuurzaamRoermond All rights reserved.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd aan mensen die zich hebben aangemeld via www.duurzaamroermond.nl/blog

DuurzaamRoermond
Kapellerlaan 149
Roermond, Limburg 6045AC
Netherlands

Add us to your address book

Email Marketing Powered by Mailchimp