Mange oplever de vildeste ting lige nu, her er mit bud på hvad der sker

Hold da op hvor der er gang i den...

Der er ikke meget påskefred over den tid vi er i lige nu. Jeg har vist aldrig fået så mange spørgsmål om, hvad det er der sker lige nu.
Sent i aftes sad jeg og betragtede månen og stjernehimlen, og det der kom til mig vil jeg dele med dig i dette nyhedsbrev.



 

Det gamle må vige for det nye

Der har i flere år været talt om det nye paradigme, den nye bevidsthed - og nu står vi midt i den. Det er det, der larmer. Energien skal skiftes, forvandlingen sker lige her og lige nu. Det er nu valgene skal tages!
Vi skal tale fra hjertet, bidrage med vores ypperste, med vores livsformål, udleve vores højeste potentiale, skabe fra vores kerne. Eller hvad du nu kalder det. For i bund og grund er det jo det samme, bare sagt med forskellige ord.
Det duer ikke længere kun at lade egoet styre, vi må tale fra hjertet og bidrage med det vi skal, uanset hvor småt eller stort vi føler det.
Der er en plan med os alle, og vi kommer til at gå den vej vi skal. Og det gør vi uanset alle de mange krumspring og overspringshandlinger vi kan finde på, vi skal nok blive hjulpet til at lære det vi skal, og bidrage med det vi skal. Vi kan så selv, til dels, vælge, hvor meget vi vil kastes rundt, ved at være i og med det der sker. Det er tiden, hvor undertrykte følelser kommer op, og føler vi dem ikke når de kommer, så vil vi møde mennesker og ting i livet der vil få os til at føle dem.
 

Healing, et stort tema

Lige nu er et af de store temaer også, at få healet gamle følelser og traumer.
Så alle gamle følelser, både fra dette og tidligere liv kommer op, forældretemaer, gamle mønstre, barndomsfølelser og oplevelser kommer op. ALT kommer op i denne tid, alt skal heales.
Alt dette skal op til overfladen for at kunne blive healet, og derfor har rigtig mange mennesker i denne tid dødsangst, oplever sygdom af mange forskellige slags - også uforklarlige, nogle oplever alle de elektriske ting går i stykker, kloakkerne flyder over eller stopper helt til og mange andre ting der føles helt skørt og uforståeligt.
Det hele handler om healing, om at vi skal rydde op og heale, så vi kan stå ved og med os selv.
 

Månen har gjort sit de sidste dage

Både i form af fuldmåne og måneformørkelse, så nu er det tid til at tage alle de nye energier ind, til at hvile så energierne kan lande i os. Når de så er blevet integreret en smule, så er det tid til at lege med dem.
Lege med dem, udforske dem, se hvad vi kan gøre med dem, tage dem til os, bruge dem på bedste vis til, at blive endnu bedre til at være os.

Uanset hvor vildt det føles, så husk følelserne reagerer bare lige som energierne - så vær med og i dem - så går transformationen nemmest og bedst.
 

For at kunne hjælpe så mange som muligt med, at blive så hele og så meget dem selv som muligt, har jeg lavet en online verden, hvor jeg vil dele ud af al min viden og den vejledning og de beskeder jeg får.
Den lukker jeg op for d. 1. maj, hvor temaet i maj er chakra. Jeg har lavet en arbejdsbog så alle de 7 hovedchakra bliver gennemgået og du får en trin for trin guide til at bringe dine chakra i balance. Når dine chakra er i balance, så vil du, både fysisk, energetisk og mentalt komme i balance.

I maj får du:
* en velkomstvideo
*en lydfil der gennemgår månedens materiale
*en chakraoversigt
*en meditation så du kan se hvordan dine chakra har det og hvilke du skal arbejde med
*en arbejdsbog
*en gennemgang af farverne der hører til de forskellige chakra
*en oversigt over hvilke krystaller og Aura Soma'er du kan bruge til de forskellige chakra
*en lukket Facebookgruppe, hvor du kan spørge mig, hvis du er i tvivl om noget og dele og sparre med alle de andre deltagere

I maj måned har jeg en særlig intro pris, og derfor er prisen for alt dette kun 49,- kr
Du finder min Kaisainde Verden lige her

Jeg glæder mig til at inspirere dig

Mange kærlige påskehilsner

Mariakaisa
Copyright © 2014 Mariakaisa.dk, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp