Copy
Dataplus logo
HTTPS

Merendeel zorgwebsites gebruikt onveilige verbinding

 

Uit onderzoek van de Open State Foundation blijkt dat slechts 39 procent van de zorgwebsites gebruik maakt van een beveiligde internetverbinding (HTTPS) en mede daardoor 69 procent van de websites slecht beveiligd is.

Het gaat over websites van zorginstanties waar gebruikers zich aan kunnen melden als patiënt en dus patiëntgegevens invullen. Doordat een HTTPS-verbinding ontbreekt kunnen deze gevoelige persoonsgegevens, zoals BSN-nummers, onderschept worden.

In de privacywet is vastgelegd dat organisaties in Nederland verplicht zijn om een HTTPS-verbinding te gebruiken als er gevoelige persoonsgegevens verwerkt worden. Wanneer dit niet het geval is, voldoen organisaties niet aan de wet en kunnen er hoge boetes volgen.

Dataplus vindt het belangrijk dat gevoelige persoonsgegevens of elke andere vorm van vertrouwelijke informatie niet worden blootgesteld aan de buitenwereld en dat u te allen tijde voldoet aan de privacywet.

Om deze reden bieden wij diensten aan om u te voorzien van een optimale Cyber Security. Wij werken dagelijks samen met organisaties in de zorg en hebben hierdoor de expertise om u volledig te voorzien van een optimale beveiliging tegen aanvallen van buitenaf.

Wilt u meer informatie over de Cyber Security dienst van Dataplus? Laat het ons dan weten via 040 221 5115 of info@dataplus.nl.

U kunt ook uw gegevens achterlaten in het Bel mij terug-formulier, dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
✆ Direct bellen →
Terugbelverzoek indienen →
Delen
Delen
Tweeten
+1
Doorsturen
Surface Pro LTE

Als eerste de nieuwe Surface Pro LTE in huis

 

Eerder dit jaar heeft Microsoft de nieuwe Surface Pro gepresenteerd: de volgende generatie van de veelzijdige laptop. In de herfst dit jaar komt de Surface Pro met 4G LTE beschikbaar. Hiermee kunt u het device overal en altijd gebruiken.

De nieuwe Surface Pro

De nieuwe Surface Pro is de perfecte balans tussen veelzijdigheid en prestaties voor bedrijven en een device waar je medewerkers graag mee zullen willen werken. De m3- en i5-modellen zijn muisstil doordat er geen ventilator in zit. Het model i7 heeft een hybride koelsysteem, waarmee ook in alle rust gewerkt kan worden. De nieuwe Surface Pro is 20% sneller dan zijn voorganger, de Surface Pro 4. Daarnaast beschikt het nieuwe model over 50% meer batterijduur– dat is tot 13,5 uur continue video afspelen. De nieuwe Surface bevat een ingebouwde simkaart, die gemakkelijk op afstand geconfigureerd kan worden door uw provider.

Vraag een demo aan

Wilt u de eerste zijn die de Surface Pro met 4G LTE in handen heeft? Laat het ons dan weten via 040 221 5115 of via info@dataplus.nl.

U kunt ook uw gegevens achterlaten in het Bel mij terug-formulier, dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
✆ Direct bellen →
Terugbelverzoek indienen →
Dataplus logo

Deze e-mail is gestuurd in opdracht van Dataplus B.V.

Van Dijklaan 7 ● 5581 WG Waalre ● Nederland

+31 (0) 40 221 51 15info@dataplus.nl

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Doorsturen - Voorkeuren wijzigen - Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp