Copy
toART nieuwsbrief#16 | Arnhem | augustus 2016
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Geachte kunstliefhebber,

Al enige tijd bent u gewend om via de nieuwsbrief onze nieuwtjes te ontvangen. Ook via Facebook kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven. Ga hiervoor naar toART Kunstuitleen en geef ons een like.

ZOMERSLUITING

Dit jaar is de Kunstuitleen in week 32 gesloten; 10, 11, 12 en 13 augustus. Vanaf 1 september zijn wij weer de eerste en laatste zondag van de maand open.

ENQUETE

Dank voor het meedoen aan de enquête. Uit de inzenders is de prent van Hjalmar Riemersma verloot. De heer Bijker was de gelukkige winnaar. De prijs is inmiddels uitgereikt.
 

VITRINE TENTOONSTELLING

In de vitrines van Rozet zijn presentaties van Sonsbeek 16 te zien. De toART vitrine is ingericht met werken van Rob Voerman.

BOEK & KUNST

In het komende seizoen organiseert toART in samenwerking met de Bibliotheek 4 avonden met als thema boek & kunst. Noteert u alvast de data in uw agenda. De eerste avond is op donderdag 10 november met als thema de catalogus van de tentoonstelling Biënnale Gelderland. De tweede avond is donderdag 12 januari 2017, met als onderwerp het boek Consequenties van Nina Weijers. Op donderdag 23 februari en 20 april zijn de avonden 3 en 4. U kunt inschrijven via de Kunstuitleen of via de bibliotheek.

Toegang 10 euro. 8 euro voor leden bibliotheek en toART.

Plaats: in de kunstuitleen op de derde verdieping.

KUNSTWERK VAN DE MAANDGer Lataster, ets 1990, 80x100

NIEUWE LEDEN ACTIE

Ben je lid van de bibliotheek of doe je een cursus bij Kunstbedrijf Arnhem, dan krijg je bij inschrijving 3 maanden gratis lenen.
 

TE VERWACHTEN

Living, Giving
Vanaf 14 oktober

Voor de Biënnale Gelderland 2016 worden Gelderse kunstenaars uitgenodigd en gevraagd om een verbintenis aan te gaan met mensen die in Arnhem wonen of werken. De kunstenaars worden gevraagd om een kunstwerk te maken voor een bepaalde persoon, als het ware een cadeau dat gebaseerd is op gesprekken over het leven, lot en keuzes van deze Arnhemmer, zijn geluk en tegenslag.  Voor meer informatie: www.biennalegelderland.nl/concept

SONSBEEK 2016

Niet vergeten om te doen deze zomer!

SONSBEEK '16: transACTION vindt van 4 juni tot en met 18 september plaats in Park Sonsbeek, de stad Arnhem en Museum Arnhem. Curator van deze elfde editie is het collectief ruangrupa. In Park Sonsbeek komen installaties waar deelnemende kunstenaars de gehele tentoonstellingsperiode ook lezingen, workshops en performances geven. In het centrum van Arnhem komen op enkele prominente plekken muurschilderingen, installaties en interventies die - als onderdeel van ruangrupa's onderzoek naar bewoners en stad -  de openbare ruimte een impuls geven. Ruangrupa is een collectief uit Jakarta Indonesie.
In de Kunstuitleen zijn platte gronden en de catalogus te koop.

Mist u niet de prachtige bijdrage van de Arnhemse kunstenaar Rob Voerman, Exchange.


Rob Voerman, Exchange 2016

Kijk op: http://www.sonsbeek.org/nl/praktische-informatie/rondleidingen
Copyright © 2016 toART, All rights reserved.


Ons adres:
toART
Kortestraat 16 [in Rozet]
6811EP Arnhem

U kunt hier uw voorkeuren aanpassen or uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp