Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí
albert bestard
paisatgistes
Avinguda arbrada
Hem col·laborat amb FORGAS Arquitectes en la preparació d'un projecte per a remodelar l'Avinguda d'Espanya de Parets del Vallès.

Fotomuntatge FORGAS arquitectes
Es tracta d'un projecte on els arbres existents condicionen la nova secció de carrer: s'ha avaluat cada individu segons la seva idoneïtat.

La resta serà substituïda per espècies més adequades,soterrant línies aèries, en un exercici d'arboricultura aplicada.
Arriben reforços!
Biel Llabrés
S'ha incorporat en Biel Llabrés per a realitzar unes pràctiques del Màster en Paisatgisme de la UPC, participant activament en la redacció de projectes del despatx. Benvingut!Cursos de poda i xarxes de reg a Badalona

L'Ajuntament de Badalona reforça la formació de la seva brigada. L'any passat va ser un curs de poda i control fitosanitari i ara en fem un de xarxes de reg.

Les sessions les hem impartit amb Cesc Balanzó, Montse Matas i Alfons Isart.Xarxes socials?

Logo LinkedinTeniu perfil a Linkedin? Nosaltres també!  Si us agraden les nostres actualitzacions, n'estareu al corrent fent-vos seguidors d'AB Paisatgistes.Logo PinterestSi preferiu les imatges, hem penjat aquestes col·leccions a Pinterest (les anirem ampliant).

Comença la música...

Hem tingut una primavera carregada de projectes i col·laboracions. Aviat serà el moment on les hores de dibuix i càlculs prenen sentit.

És l'hora de construir.


 
A Badalona, una plaça
Embolcallada per les dunes verdes

Planta peris+toral.arq

Hem col·laborat amb l'estudi peris+toral.arquitectes per a tirar endavant el projecte d'urbanització d'una illa urbana de Badalona, que havia allotjat temporalment el Mercat de Sta. Coloma.

La nova plaça separa els vianants dels carrers immediats mitjançant la creació de motes de terra enjardinades. 

A Roses, també
La Plaça de l'Empordà es tenyeix de verd


Fotomuntatge exe.arquitectura

Poc després, aquest cop amb EXE Arquitectura, vàrem tirar endavant una proposta per a convertir una cruïlla de cotxes - la Plaça de l'Empordà, a Roses- en una plaça pública per als vianants, amb paviments permeables i vegetació entre les escletxes.
 
Un nou espai urbà per als vianants, de proximitat i calidesa vegetal.

 

Segona fase al D38
Remodelació de la plaça 
 
D38
 
La plaça central del complex D38 necessita una remodelació: la vegetació dels talussos no genera actualment l'efecte desitjat i la pròpia plaça ofereix un aspecte desangelat que no fa justícia al conjunt dels edificis.
 
Estem restaurant els talussos aportant més gruix de terres, millor drenatge i xarxa de reg, així com una pèrgola, bancs i jardineres a la plaça. 

I molta vegetació!
Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers. Si no el voleu seguir rebent, desapunteu-vos 

www.abpaisatgistes.cat

AB paisatgistes, SL
Ortigosa, 14-16 1er 3ª
08003 Barcelona 
 
El nostre perfil Linkedin
Àlbum de fotografies a Pinterest

Reenvia aquest missatge a un conegut
Another language? ¿Otro idioma? Actualitza les teves dades

Email Marketing Powered by Mailchimp