Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí
Portes de Collserola

Des-lliurament!

Hem participat en diversos àmbits del concurs de les 16 Portes de Collserola. Ha estat intens i divertit compaginar el treball amb tan bons companys.

Ara ja hem lliurat i els panells esperen l'escrutini del jurat.

Que tinguem sort!
Itsasmendikoi

Curs de direcció facultativa per a obres de paisatgisme

Les associacions espanyoles d'enginyeria del paisatge (AEIP) i de paisatgistes (AEP) han organitzat un curs de DF per a obres de paisatgisme a Bilbao.

HI hem donat les sessions relatives al control de qualitat i gestió econòmica de l'obra.

Guillem Parres

Incorporació al despatx

En Guillem Parres s'ha incorporat al despatx per a realitzar pràctiques professionals. És enginyer tècnic agrícola i té previst aprofundir en la pràctica professional del paisatgisme.

Benvingut!

Inauguració de la Plaça del Mercat a Sta. Maria d'Oló (Bages)

 

El passat diumenge 6 de maig es va inaugurar la Plaça del Mercat a Oló. El projecte i la direcció de les obres els hem realitzat en equip amb Enginyeria Vall.

Vista Oló
Aquesta plaça -com tants altres espais públics del país- està construïda sobre una antiga fàbrica tèxtil que havia caigut en desús. Manté algunes edificacions del complex al seu voltant i endreça un espai obert amb vistes al nucli del poble, apte per a trobades públiques com el mercat setmanal.

Festa inauguracióL'obra s'ha executat en cinc mesos per part de Moix, i ha costat els 300.000 € pressupostats inicialment (IVA apart)


La Central ja floreix
L'any passat es va inaugurar la Central d'Energies de la Zona Franca, de FORGAS ARQUITECTES, a qui vàrem assistir en el disseny de la façana verda. Està plantada mitjançant el sistema Babylon de Vivers Ter exclusivament amb enfiladisses , seguint un pixelat coherent amb la resta de façanes, que també fan referència a l'activitat de la central (generació d'energia a partir de la biomassa, el gas i l'aigua refrigerada).

Les plantes ja han començat a créixer en la seva primera temporada i prometen recobrir la totalitat de la façana en acabar l'estiu.

Nosaltres n'estem convençuts!
Rebeu aquest correu perquè en algun moment heu coincidit amb el nostre estudi de paisatgisme
Si no voleu seguir rebent els nostres butlletins, desapunteu-vos

Ens trobareu a:
AB paisatgistes, SL
Bailen 71, entresòl 4ª
Barcelona, Catalunya 08009
Spain

Add us to your address book

Copyright (C) 2011 AB paisatgistes, SL Tots els drets reservats.


Another language?¿Otro idioma? Une autre langue?  Click here to update your details