Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí

ab paisatgistes
 

El Passeig dels Cims viatja a XileEl despatx FORGAS Arquitectes, juntament amb altres vuit equips catalans han desembarcat a la Bienal d'Arquitectura de Xile per a explicar un conjunt de propostes locals, entre les quals hi ha el projecte del Passeig dels Cims, a Montjuïc.


Comencem obres a Balaguer

Aquesta setmana iniciem les obres de restauració dels talussos propers a la muralla històrica de Balaguer.

Els treballs se centraran en evitar els processos d'erosió, millorar l'estat de la vegetació residual i revegetar els talussos amb espècies pròpies del lloc. El contractista és Jardineria Farré i la duració prevista és de tres mesos.
 

Primera activitat del grup català de l'AEPDissabte passat va tenir lloc la primera visita tècnica organitzada pel grup català de l'Associació Espanyola de Paisatgistes, al Jardí dels Drets Humans de Barcelona.

La visita, organitzada i guiada pels autors del projecte, del servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona, va aplegar una vintena de tècnics i paisatgistes locals, enmig d'un magnífic dia assoleiat. El grup català de la AEP té previst repetir aquestes visites tècniques amb un caràcter trimestral.

Guanyadors del concurs!
Concurs d'idees d'ordenació de la Rambla de Nogalte, al seu pas per Puerto Lumbreras (Múrcia)
Liderats per Vivas Arquitectos  i formant equip amb Promo Assessors Consultors, Estudi Xavier Mayor i Inèdit  hem guanyat el concurs d'idees de la Rambla de Nogalte, al seu pas per Puerto Lumbreras (Múrcia).

La idea central de la proposta consisteix en una "rambla en moviment" en ple centre urbà. A partir d'una ordenació general dels accessos, espais perimetrals i recorreguts, es proposa una jerarquia dinàmica de terrasses, materials, vegetals i tipologies constructives que es construeixen, evolucionen i són destruïts i reconstruïts amb les successives avingudes.

L'acceptació del caràcter dinàmic de l'ordenació, així com la recuperació del seu paper de corredor ecològic han estat els factors que el jurat ha distingit per a donar-nos el primer premi.


Projecte publicat a "Paisajismo"
Plaça de les Tortugues d'IgualadaA l'anterior butlletí us varem parlar de la inauguració de la Plaça de les Tortugues. El projecte, redactat i dirigit per Jansana, de la Villa i de Paaw, arquitectes i en el que hem col·laborat en les plantacions i xarxa de reg, ha sortit publicat per la revista Paisajismo.

Trobareu el projecte a la nostra web i l'article a la revista.


Plantacions en marxa
Projecte de SC Paisajismo a Cornellà
Estem col·laborant en la direcció facultativa d'un projecte de renovació de jardineria al World Trade Center de Cornellà. El projecte, redactat pel despatx madrileny SC Paisajismo  i per COTEBA , inclou un pabelló interior amb funcions de cafeteria i un jardí pensat per a l'ús dels usuaris d'aquest complex empresarial.
Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers.

Si no voleu seguir rebent aquest butlletí, desapunteu-vos

Ens trobareu a:
AB paisatgistes, SL
Bailen 71, entresòl 4ª
Barcelona, Catalunya 08009
Spain

Add us to your address book

Copyright (C) 2010 AB paisatgistes, SL Tots els drets reservats.

Reenvia aquest missatge a un conegut
Actualitza les teves dades