Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí

ab paisatgistes
 Español

English
Français
العربية
Parc Fluvial de La Creueta, GironaLa Universitat de Girona promou el Parc Científic i Tecnològic, a peu de l'Onyar.

L'equip de STEM arquitectes ha finalitzat el projecte executiu d'urbanització. Hem col·laborat amb ells en la concepció de l'espai, així com els aspectes constructius de plantacions, eliminació de vegetació al·lòctona i xarxa de reg.

El projecte inclou també la utilització de sòl estructural com a base del paviment, pels arbres de l'aparcament de cotxes.
Plaça del Mercat

Hem col·laborat amb Enginyeria Vall en la redacció d'un projecte per a l'Ajuntament d'Oló, consistent en l'aprofitament d'una part d'un antic recinte industrial per a la creació d'un espai públic per a la ubicació del mercat ambulant.

El projecte ha estat lliurat a finals de juny i serà licitat properament pel propi Ajuntament.
Participació en cursos de paisatgisme

Aquest trimestre hem impartit una sessió sobre l'ús de la vegetació al curs de criteris tècnics de disseny d'espais verds urbans de l'APEVC, així com al taller de direcció facultativa en obres de paisatgisme, organitzat per l'AEP junt amb Centre de Formació del Laberint.
 Projectes a Algèria
  Partenariat amb una empresa local


Juntament amb la companyia algeriana Desert Vert, estem redactant projectes d'intervencions paisatgístiques de promoció privada i pública, en diverses localitzacions del país.

Aquesta col·laboració ens permet explorar nous reptes i ampliar fronteres. Hem realitzat dos avantprojectes: un per a una zona verda a la terminal de vols domèstics de l'aeroport d'Alger i una altra per a una nova instal·lació comercial a Alger.
Restauració paisatgística a Canet de Mar
 
Prosperen les plantacions en un antic abocadorAquesta primavera finalitzaren les plantacions d'una restauració paisatgística a Canet de Mar. Les actuacions van consistir en condicionar les recollides d'aigües pluvials mitjançant cunetes obertes, la protecció d'alguns talussos mitjançant sembra i mantes orgàniques biodegradables, així com una plantació massiva d'arbres en format forestal.

Actualment està en marxa la fase de manteniment i -gràcies a una primavera generosa en pluges i la cura dels jardiners- les plantacions estan evolucionant molt favorablement.
Tercer premi a Abarán, Múrcia
La proposta liderada per Vivas Arquitectos, queda tercera al concurs d'idees per a ordenar l'àmbit fluvial del SeguraL'equip format per Vivas Arquitectos, Promo Assessors
Consultors, Estudi Xavier Mayor, Inèdit  i AB Paisatgistes, vàrem presentar una proposta d'ordenació dels entorns del riu Segura al seu pas per Abarán (Múrcia), que ha guanyat el tercer premi. 
Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers.

Like Pont de mar blava on Facebookshare on TwitterGoogle Plus One Button

Si no voleu seguir rebent aquest butlletí, desapunteu-vos

Ens trobareu a:
AB paisatgistes, SL
Bailen 71, entresòl 4ª
Barcelona, Catalunya 08009
Spain

Add us to your address book

Copyright (C) 2011 AB paisatgistes, SL Tots els drets reservats.

Reenvia aquest missatge a un conegut
Actualitza les teves dades