Copy
Nova web abpaisatgistes
ab paisatgistes

Nova web 


L'antiga web del despatx ha funcionat bé i ens agradava, però n'hem dissenyat una de més visual, ràpida, de navegació intuïtiva i amb integració a les xarxes socials.

Hi hem inclòs unes característiques noves que permeten una visió més complerta dels nostres projectes. Aquí us presentem quatre novetats, però n'hi trobareu més.

Esperem que us agradi! 
menu idiomes

Multilingüe


La web ara té els continguts en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Es pot canviar l'idioma de qualsevol pàgina directament al menú d'idiomes, sempre visible a la cantonada superior esquerra.
Mapa ab paisatgistes

Google Maps


Una nova manera de visitar els projectes: els hem situat al Google Maps, de forma que podeu anar d'un projecte al proper arrossegant el ratolí pel mapa.
pàgina col·laboracions

La nostra gent


Un despatx de paisatgisme no arriba lluny sense col·laboracions externes i equip propi: Hem millorat la presentació dels col·laboradors amb una fitxa on apareixen els projectes on hem participat plegats.

També apareix una pàgina amb tota la gent que ha treballat al despatx, al llarg d'aquests anys.
Xarxes socials

Xarxes socials i butlletí


Ara podreu fer un "M'agrada" al vostre Facebok, un tweet, un "pin" o una nota al Linkedin directament des de la web, gràcies als botons que hi trobareu.

També hi ha un accés als butlletins (com aquest), així com un formulari per a donar-s'hi d'alta.Like Nova web abpaisatgistes on Facebook

Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers.

Si no vols seguir rebent aquest butlletí, desapunta't

Reenvia aquest missatge a un conegut
Actualitza les teves dades