Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí
albert bestard
paisatgistes
Terrassa executiva
Hem participat en la creació d'una terrassa d'ús professional al complex d'oficines del D38. Hem triat espècies adaptades a condicions xèriques per a suportar l'elevada insolació i els vents continus de prop del litoral. 


Arriben reforços!

La Yasmin Castillo ja ha col·laborat anteriorment amb el nostre despatx, primer com a estudiant en pràctiques i després ja com a paisatgista.

Ara està gestionant -entre d'altres- un interessant projecte en un àmbit emblemàtic d'Igualada.Xerrada sobre sòl estructural al Congrés de l'APEVC de Lleida


Aquesta passada primavera vàrem presentar al Congrés de l'APEVC de Lleida les tècniques constructives de bases de paviments aptes per a les arrels dels arbres: el sòl i les cel·les estructurals.

Aquestes tècniques constructives permeten que les arrels dels arbres es desenvolupin en gran quantitat sota els paviments de la ciutat, sense malmetre'ls i dotant de gran vigor els arbres que es planten en aquestes condicions. 

A més, permeten aplicar tècniques de drenatge sostenible a les zones urbanes, en ser capaces d'absorvir les aigües pluvials i esmorteir els fluxes de descàrrega dels episodis de pluja


Pla Director del Verd Urbà de Montmeló

Hem redactat el PDVU de Montmeló a instàncies de la Diputació de Barcelona, per analitzar les existències i el potencial de millora en verd urbà d'aquest municipi.

El Pla ha estat acollit amb interès i ja s'estan aplicant algunes de les recomanacions relatives a la poda de l'arbrat urbà.

 

Reinterpretant els clàssics

Tocar l'obra d'un mestre sempre és un compromís, encara més quan és algú tan apreciat com l'Imma Jansana.

Quan el departament de manteniment de l'Ajuntament del Prat ens va proposar de renovar la vegetació de la Plaça d'Espanya, vàrem optar per les següents accions: augmentar la permeabilitat i drenatge, millorar el reg, recobrir el
 sòl amb entapissants i protegir la vegetació amb una xapa perimetral
Plaça Espanya - El Prat de Llobregat

Això sí: Les crestes del gall de pota blava del Prat, segueixen ben visibles!


 
A Badalona, dos èxits
Els usuaris omplen la plaça

Plaça al carrer Verdi de Badalona

El projecte de peris+toral.arquitectes s'ha omplert de gent tan sols obrir-lo al públic.

Junt amb 
Martí-Miralles arquitectes hem assessorat la renovació de la gespa i la xarxa de reg del camp de rugby municipal.

Camp de rugby de Badalona

La vegetació dels dos projectes es va aclimatant, després d'unes plantacions de primavera tardana. 

Primer el jardí i després... 
la teulada
Retrobant l'ordre natural de les coses

Jardí per una casa prefabricada

Vet aquí uns arquitectes originals que mentre fabricaven la casa en una nau industrial van encarregar el jardí per anar fent boca.

Quan la casa va arribar... ja estava tot fet!
Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers. Si no el voleu seguir rebent, desapunteu-vos 

www.abpaisatgistes.cat

AB paisatgistes, SL
Ortigosa, 14-16 1er 3ª
08003 Barcelona 
 
El nostre perfil Linkedin
Àlbum de fotografies a Pinterest

Reenvia aquest missatge a un conegut
Another language? ¿Otro idioma? Actualitza les teves dades

Email Marketing Powered by Mailchimp