Copy
No veus bé el missatge o les imatges? Pulsa aquí
albert bestard
paisatgistes
Anem de mudances!
Fotografia: Christoph Rupprecht

Aquest mes de novembre ens mudarem a un nou despatx. Ens trobareu a:

Bailen 71, entresòl 4ª
08009 Barcelona

Som a tocar de les parades de metro L4-Girona i L2-Tetuan, a més dels bu
sos 7, 39, 47, 54, 62 V17 i H12

Mantenim el mateix telèfon, el 933197188, així com la cafetera, sempre a punt per quan vingueu.
 

País petit
Un jardí empordanès
País petit

Aquesta tardor hem acabat les obres d'un jardí a Palafrugell. Envolta una casa rural remodelada per l'arquitecte Salvador Bagudà i el gabinet tècnic de Traçat.

Inclou tanques vives de salze trenat, un camp d'oliveres sobre un prat natural i una col·lecció d'aromàtiques.Jardí del Fortí de St. Magí
Una petita joia amagada al cor d'Igualada 


Amagat darrere les cases ha quedat oblidat durant uns quants anys aquest solar de la companyia d'aigües que contenia el fortí de l'època de les guerres carlines, així com una torre i un dipòsit de la comanyia d'aigües d'Igualada.


L'Ajuntament va restaurar el fortí l'any passat amb l'arquitecta Laura Marcè. Ara estem construint un jardí romàntic que incorpora els tres volums, així com els arbres madurs i altres vestigis del lloc i el seu passat.


Aviat oberts al públic
Jardins del Doctor Pla i Armengol


Estan a punt d'acabar les obres dels Jardins del Doctor Pla i Armengol de Barcelona, un projecte en el que vàrem participar en l'equip conduit per Planas Esquius SegattiIngenieros Asociados i Esther Ferrer.

El projecte ocupa 3 hectàrees i mitja entre l'Hospital de Sant Pau i l'Avinguda Verge de Montserrat. A més de recuperar els antics jardins noucentistes, s'han creat zones d'estada i activitats a l'aire lliure pels veïns, basses per amfibis i horts urbans, respectant i potenciant l'arbrat preexistent i incorporant grans extensios de planta vivaç i mates mediterrànies.

Obriran aviat. Us encoratgem a que els visiteu! Renovar-se o morir
La Rambla del Celler de Sant Cugat ha canviat d'aspecteHem canviat la vegetació del tronc central de la Rambla del Celler de Sant Cugat, treballant en equip amb els serveis tècnics municipals.

Les obres han consistit en la renovació del sòl i millora del drenatge, substitució de pollancres per til·lers, pruneres bordes, carpells i sapindals, substitució de franges de gespa per mates mediterrànies de floració, així com la renovació de la xarxa de reg. 

La fase executada forma part d'un pla de reforma integral molt més ambiciós, que inclou ampliació de les voreres, milora dels passos de vianants i connexió amb altres carrils bici del casc urbà.


 
Pacificació del carrer Conxita Supervia
S'han executat les obres de millora urbana d'aquest carrer de Les Corts, a Barcelona

Fotografia: José Hevia

El projecte de peris+toral arquitectes ha transformat un antic carrer incòmode de voreres estretes en un relaxat espai ciutadà, ample i elegant.
 

Les plantacions de mates mediterrànies que vàrem dissenyar aporten textures i canvis estacionals de colors, a més de conduir les circulacions i les vistes.

Esteu rebent aquest butlletí perquè ens heu autoritzat a utilitzar el vostre correu electrònic per enviar informació de AB PAISATGISTES SL, o perquè hem coincidit en algun projecto o concurs. D'acord amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) 2016/679 de protecció dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben al nostre fitxer, el responsable del qual és AB PAISATGISTES SL. Les vostres dades es tracten amb l'única finalitat de la difusió de les nostres activitats i no es proporcionen a tercers. 

Si no el voleu seguir rebent, desapunteu-vos 

www.abpaisatgistes.cat

AB paisatgistes, SL
Bailen 71, entresòl 4ª
08009 Barcelona 
 

Àlbum de fotografies a Instagram

Reenvia aquest missatge a un conegut
Another language? ¿Otro idioma? Actualitza les teves dades
Email Marketing Powered by Mailchimp