Copy
No veus aquest missatge correctament? Mira'l al teu navegador

ab paisatgistes
Hem publicat a PAISEA
Article sobre sòl estructural

Sòl estructural

La prestigiosa revista PAISEA ens va demanar un article divulgatiu sobre la tecnologia del sòl estructural, una base de paviment que compatibilitza les funcions agronòmiques (sòl) amb les portants (estructural).

N'estem doblement orgullosos:

PAISEA és una publicació bilingüe en anglès i castellà molt respectada entre paisatgistes.

Per l'altra, aquesta tècnica, relativament desconeguda i poc utilitzada a casa nostra, ens ha demostrat la seva viabilitat constructiva  i ens en sentim -junt amb d'altres professionals- una mica pioners a casa nostra.
La Biennal premia un gran projecte
Restauració Cap de Creus

Per fi el premi Rosa Barba de la Biennal del Paisatge torna a reconèixer un bon projecte!

El nostre admirat col·lega Martí Franch, junt amb Ton Ardèvol, han signat la desconstrucció del Club-Med al Cap de Creus.

Aquest cop el jurat ha tingut en compte la sensibilitat i l'elegància, per damunt de l'efectisme banal, impositiu però fotogènic.

Felicitem al jurat, als organitzadors i sobretot, a l'autor.


Ordenació de l'entorn de la Capelleta de St. Magí
Ordenació paisatgística a Sant Coloma de Queralt

Capelleta de Sant Magí
La capelleta de Sant Magí, originària de finals del segle XVII i restaurada al 2006 per un grup de veïns de Santa Coloma de Queralt, ha quedat mal encabida entre una variant de carretera i el seu antic traçat.

Els  gestors del monument, una associació ciutadana de voluntaris locals, ens han encarregat aquest avantprojecte d'ordenació.

La intervenció utilitza murs de pedra seca propis de la zona per a delimitar una plaça ombrejada que servirà per a l'aplec anual, així com una zona d'exercicis per a gent gran i una font amb zona de descans.

Ens fa especial il·lusió aquesta intervenció, pel fet d'estar promoguda per la societat civil. Esperem que ben aviat puguin iniciar els treballs.Reposicions de tardor al WTC del Polígon Almeda
Substitució de Pachysandra terminalis
Pittosporum tobira Nana

Parterre de Pittosporum tobira Nana sota les moreres

Al jardí del WTC estem substituïnt les plantacions dels parterres que han quedat despullats. Les espècies escollides per a substituir la Pachysandra són el Pittosporum tobira Nana, la Vinca minor i la Phyla nodiflora.


 
Like Projectes de Tardor on Facebook

Rebeu aquest butlletí perquè en algun moment us heu interessat pel nostre despatx, o hem col·laborat en algun projecte o concurs.

Si no vols seguir rebent aquest butlletí, desapunta't

Ens trobareu a:
AB paisatgistes, SL
Ortigosa, 14-16 1er 3ª
Barcelona, Catalunya 08003
Spain

Add us to your address book

Copyright (C) 2008 AB paisatgistes, SL All rights reserved.

Reenvia aquest missatge a un conegut
Actualitza les teves dades
Email Marketing Powered by Mailchimp