Copy
Kallese till Årsmöte 2017 från Kulturföreningen Kolonin
View this email in your browser


INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE 2017


Söndag 12 februari kl 14.00
Kulturföreningen KOLONINs första år har passerat och nu är det dags för årsmöte. Vi kan summera ett år fyllt av möten både internationellt och nationellt. Konst, musik och gemenskap under Kolonins parasoll. Vi hade som verksamhetsmål att skapa och initieras samarbeten med konst i centrum. Se kulturen som en smältdegel för att diskutera och framförallt en möjlighet.
Kom och anmäl dig till Årsmötet, var med och skapa vår nästa verksamhetsplan.Vi har öppnat verksamhetsåret 2017 med många tankar och idéer.
Vill du nominera någon till styrelsen eller anmäla dig, eller är sugen på att engagera dig mer, maila till oss på kolonin.arvika@gmail.com.Dagordning på vår hemsida! Övriga handlingar kommer. Glöm inte att hålla utkik på vår facebooksida!

Dags att förnya sitt medlemskap!
Visst vill du fortsätta vara med och verka för ett levande konst- och kulturliv i Arvika? Du blir medlem för 2017 genom att swisha medlemsavgiften på 100 kr till 1230243964, eller betala in den till bankgiro 5096-2224. Ange namn och emailadress med betalningen. Ett medlemskap i Kolonin är också en utmärkt julklapp, skriv då namn och emailadress till den som du vill ge bort medlemskapet till.

17 februari 2017
Att hitta våra mödrar, seminarium på Kolonin.
Vilka får vara med i berättelsen om Arvika? Performancegruppen OTALT och Kulturföreningen Kolonin bjuder in till ett seminarium om lokalhistoria, kulturarv och normkritik.
Kolla in på facebook eventet.

Hälsningar
Kolonins styrelse

Kolonin på Facebook
Kolonins hemsida
Copyright © 2017 Kolonin Arvika, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp