Copy
Se detta nyhetsbrev på webbläsare

Roligt! Du har fått en ny webbsida. Vad händer nu?


För ett tag sedan lanserades din nya webbsida med hjälp av oss på Fyra Punkter. Roligt! Men vad händer nu då? Vi släpper inte vårt engagemang utan vill här tipsa dig om några viktiga saker att tänka på gällande Wordpress.

Att hantera Wordpress

Wordpress heter plattformen som din webbsajt är uppbyggd av. Det är en kostnadsfri mjukvara som även låter dig uppdatera din hemsida på egen hand. Hur bra som helst. Precis som med uppdateringar på din smartphone, dator eller surfplatta.

Kan Wordpress uppdateringar ställa till det?

Wordpress uppdateringar är kostnadsfria men vi vill informera om riskerna med att installera dem om du inte har kunskap i Wordpress, databaser och FTP-program. Känner du inte till tekniken kan det hända att du installerar en uppdatering som inte är kompatibel med andra delar av din webbsida. I värsta fall kan hela sajten eller delar av den krascha!

Aviseringar om uppdateringar visas på kontrollpanelen som på bilden ovan. Är du osäker på om du ska uppdatera eller vad det innebär – läs våra tips nedan.

Varför ska jag uppdatera egentligen?


Säkerheten:
Viktigaste skälet till att alltid uppdatera din Wordpress är säkerheten. Du känner säkert till att hackare dagligen ställer till det för olika webbsajter världen över. Wordpress försöker alltid att ligga steget före och erbjuder du till exempel e-handel på din sajt är det ännu viktigare att du tänker på säkerheten!
Funktionen: Med varje uppdatering tillkommer nya funktioner och förbättringar av befintliga samt buggfixar.
Sökmotoroptimering (SEO): Sökmotorer som Google ger högre rankning till webbsidor som använder sig av både säkrare och nyare programmering. Av samma anledning brukar uppdateringarna snabba på uppladdningstiden på sajten vilket också ger högre rankning.
Oroa dig inte. Vi kan hjälpa dig: Kändes detta som rena mardrömmen? Vill du hellre fokusera på det du är riktigt bra på? Vi hjälper dig gärna med att ordna uppdateringarna så att din hemsida fungerar friktionsfritt.

Vad kostar det?


För 1600 kr (ex moms) erbjuder vi krångelfri Wordpressuppdatering, oavsett storlek på din webbsajt (Förutsatt att vi på Fyra Punkter har skapat din webbsajt).

Det var João som byggde din webbsajt och han har därför full koll på den. Kontakta honom så tar han hand om dina uppdateringar.

Tel direkt: 0370-208 41
Mejla honom!
Fyra Punkter © 2017 Fyra Punkter AB.


Vill du ändra något på sättet hur du får dessa meddelande?
Du kan uppdatera dina uppgifter/inställningar eller avprenumerera nyhetsbrevet