KEITH J. CUNNINGHAM @ FIRST TUESDAY BERGEN

Verdensledende businessmentor live i Bergen!

Keith J. Cunningham @ First Tuesday Bergen
I perioden januar til juli 2012 er det i Norge registrert 2847 konkurser og tvangsavviklinger. Finanskriser og andre kriser kommer og går, og evnen til å håndtere kriser er et sentralt suksesskriterie i forretnings-virksomhet. 90% av oppstartsbedrifter er ute av business innen 10 år etter oppstart.
Hva skiller de som lykkes fra de som mislykkes?
Keith Cunningham er en suksessfull amerikansk gründer, internasjonal foredragsholder og anerkjent forfatter. Han betraktes som en av de ledende autoriteter innenfor gründerskap og bedriftsetableringer. Keith Cunningham gir deg verktøyene og strategiene som gjør deg i stand til å bli blant de som lykkes i forretningsverden!
 
First Tuesday Bergen har inngått et samarbeid med Inspirator AS som gir deg mulighet til å høre to foredrag med Keith J. Cunningham i Bergen HELT GRATIS torsdag 4. oktober. 

Keith J. Cunningham - sitat

Keith vil holde to foredrag: "A crisis is a terrible thing to waste" som handler om å forutse, håndtere kriser og lære av dem, og "Beating the odds" som handler om hva som skiller de som lykkes fra de som mislykkes. Kvelden avsluttes med VIP-middag og spørsmål- og svar-sesjon for kun 35 personer på the HUB Bergen.

Program

Dette er første gang verdenseneren kommer til Norge, benytt deg av denne unike sjansen! 
 
Gå til www.inspirator.no/event/keithbergen og sikre deg plass i dag! 
For gratisbilletter til foredragene, bruk promotion code "firsttuesday". 


Arrangeres i samarbeid med:
Inspirator
 
 
Med vennlig hilsen
 
First Tuesday Bergen

Våre businesspartnere