BRIAN CARTER @ FIRST TUESDAY BERGEN

Sosiale medier ekspert Brian Carter gir deg 99 Facebook og LinkedIn markedsføringstips som du kan ta i bruk nå med en gang!

Brian Carter @ First Tuesday Bergen
Lurer du på hvorfor noen bilder får tusenvis av likes på Facebook, mens andre får en eller to? Er du en av de som har mange businesskontakter på LinkedIn, men ikke helt vet hva du skal gjøre med dem?
Brian Carters 3 b√łker om Facebook og LinkedIn
Er du leder, jobber med markedsføring eller er du opptatt av hvordan sosiale medier påvirker hverdagen din og hvordan vi jobber? Benytt deg av denne sjansen til inspirasjon og nye verktøy (eller nye måter å bruke "gamle" verktøy på)!

First Tuesday Bergen inviterer deg til et lærerikt og morsomt arrangement tirsdag 13. november, kl 18.00 i Salem konferansesenter, Scandic Hotel

Sosiale medier er i dag essensielt for å lykkes i et marked med mye konkurranse. På forrige First Tuesday samling hørte vi Keith J. Cunningham fortelle om hva man skal gjøre for å få bedriften til å vokse i en konkurransepreget økonomi. I november gir Brian Carter deg sine beste Facebook- og LinkedIn-tips.
 
Brian Carter er regnet som en av verdens topp eksperter på internettmarkedsføring, og har skrevet to bestselgende bøker om Facebook og en om LinkedIn. Brian har bakgrunn som stand-up-komiker og i foredraget deler han av sin lange praktiske erfaring i tillegg til å mikse det inn med en god posjon humor.

Ønsker du å mingle og spise middag med Brian Carter etter foredraget-kjøp Diamond-billett! Ønsker du å sitte langt fram i salen, kjøp VIP-billett.
 
For gratis standard billett (bakerst i salen), klikk på knappen "Click here to enter a promotion code", skriv så inn "first" og velg kategori Standard Bergen som kommer opp. Da betaler du ingenting.
 
Klikk på denne linken og meld deg på nå. Begrenset antall plasser! 

Vi sees :)
 


Arrangeres i samarbeid med:
Inspirator
 
 
Med vennlig hilsen
 
First Tuesday Bergen

Våre businesspartnere