Myymälän Propagandaa - Pääsiäisen Munajahti
View this email in your browser

Pääsiäisen Munajahti!


Noniin kaikki munankipiät ihmiset, nyt on taas se aika vuodesta kun munahaukat liihoittelee ympäriinsä! Ollaan järkätty pääsiäiseksi pientä puuhastelua munien parissa ja teidät on osallistettu tähän touhuun mukaan!

Luvassa seuraavaa:

Munat piilossa verkkokaupassa & myymälässä

 
Löydä muna verkkokaupastamme - munassa 10% alennuskoodi

Ollaan survottu munaa pitkin meidän verkkokauppaa ja jos satut semmoiseen törmäämään, paina sitä!

Munassa on 10% alennuskoodi joka on voimassa 14.-17.4. välisenä aikana. Koodi toimii verkkokaupassa, sekä meidän myymälässä. Munaa voi alkaa etsimään 13.4. kello 00:00 ja etsinnän voi päättää 17.4. kello 00:00.

Myymälän munajahti 15.4. - suut makiaks!

Piilotellaan meidän myymälään lauantaina 15.4. lappuja, joita vastaan myyjältä voi käydä kinuamassa munaa. Yksi muna per asiakas. Myyjän munaan ei tule kuitenkaan tarttua, ainakaan kysymättä ensin lupaa!

Rock out with your muna out - hyvää pääsiäistä!
Jämä M05 Kestokassi - vain myymälästä!

Saatiin myyntiin tämmösiä uskomattomia kestokasseja, jotka on valmistettu armeijan PU-pinnoitetusta ylijäämäsadekankaasta, kuviona M05! Nyt ei puoliso näe kaljoja vaikka valonvahvistimella skannaisi, nää on nimittäin myös NIR-suojattu! Samaa matskua, kuin tämä Jämä Teurastajan esiliina.

Näitä kasseja on tarjolla toistaiseksi vain myymälässä ja hintaa moiselle on 4,99€ - vähän pitkäikäisempi ratkaisu, kuin perus muovinyssäkkä!
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Sotima Helsinki
Sotima Helsinki
Copyright © 2017 Varusteleka Oy, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences