Varustelekan Propagandakirje 12/2016
View this email in your browser
Niin se kulutusjuhla kolkuttelee ovella, veronpalautukset on kilahdellut tileille ja me vaan lähetellään tämmöisiä kiusoittelevan ihania tuoteuutuuksia ja alennuksia näin joulun alla, pahus!

Tähän kärkeen muutama ilmoitusluontoinen asia: Meidän myymälä palvelee Joulukuussa myös sunnuntaisin! Tarkemmat aukiolot ja poikkeukset löytyvät myymälän info-sivulta. Jos siis olet tekemässä ekskursiota myymälään, tarkista aukioloajat!

Lähetettiin myös myymälän erikoissähkettä tilaaville myymälää koskeva infopaketti. Jos haluat sen lukea, se löytyy tästä. Myymälässä tulee olemaan tuote-esittelyä ja kaikkea pientä kivaa pitkin loppuvuotta.

Jos tilaat Matkahuollolla meidän verkkokaupasta, niin tarjottais sulle ilmaiset toimituskulut 4.12.2016 asti. Toimi!

Jos mietit, että kuinka pitkään voit venyttää joululahjojen tilaamista meidän verkkokaupasta, niin Posti lupaa meiltä tilatut paketit, huom. kotimaan, jouluksi perille, jos tilaat 20.12. kello 00:00 mennessä.

Jos haluat tietää mitä me täällä Varustelekalla oikein juonitaan, niin tässä olis meidän strategia seuraavalle kolmelle vuodelle koko kansan nähtävillä.

Ja sitten itse asiaan!
 

Näillä tuotteilla Jouluun:

M05 Pussilakanasetti
M05 pussilakanasetti, kerrankin hyvä pehmytpaketti!
49,99€
Särmä TST M05 Lumipuku
Nyt olis Särmä TST M05 lumipuvut tilattavissa!
Takki 79,99 € - Housut 69,99€
 
Scho-Ka-Kola kofeiinisuklaa
Joulun pärinät irtoo tästä kofeiinisuklaasta, Scho-Ka-Kola!
2,99 €
M05 Karvalakki
Pidä pää lämpösenä! Särmä TST M05 Karvalakki.
26,99€
Varustelekan lahjakortit
Lahjakortit Varustelekaan! Lahjan valinta tehty helpoksi.
20€ - 50€ - 100€
Kroatialainen Pikkureppu
Söpö Kroatialainen pikkureppu, woodland

12,99€

Mechanixit -15%

Saatiin tavarantoimittajilta kunnon hyvät alet Mechanixeihin ja tuohon Savotan Jääkärireppuun. Päätettiin siirtää alennukset suoraan teille, joten tässä olis!

Kaikki valikoimassa olevat Mechanix-hanskat -15% !

Seassa myös täysin uusia malleja vanhojen valikoimassa olevien lisäksi!

 

Savotta Jääkärireppu -15%


Kauan kuului sana, että Savotan Kevyt Rajapartio oli Suomenmaan paras sotareppu. Vaan nyt kävi näin, että tittelille löytyi vielä kovempi kandidaatti - Jääkäri! Jääkärireppu on Kevyt Rajapartion pohjalta suunniteltu moderni päiväreppu, sellainen jossa kehtaa kantaa paivampaakin lastia selän tai repun huutamatta hoosiannaa.

161,49 EUR - norm 189,99 EUR
Tässä myös muutama ehdotus sinne pukin säkkeihin.

Näistä ei pehmeät paketit enää parane:
Koviin paketteihin olis myös muutama ihan siisti juttu: Ollaan myös listattu tämmönen aika kaiken kattava läpileikkaus lahjaideoista.

Opettavaisia videoita:

Tehtiin muutama lyhyt video, joissa käydään läpi mitä auton takakontista tulis löytyä ja siitä, miten tehdään nopea jokapäiväinen kengänhuolto!
Varustelekan Pikkujoulut Event

Varustelekan Pikkujoulut & Gerber Launch Myymälässä


Se olis kuulkaas kaksi kärpästä yhdellä iskulla, pikkujoulut ja Gerber launch!

Otetaan Gerberin mustia työkaluja meidän valikoimaan ja kyseisenä päivänä olisikin meidän myymälässä taas pientä juhlahumun tynkää tarjolla.

Illasta soittaa livebändi, tarjolla ilmaista lämmikettä ja se kuuluisa ilmainen pipari.

Katso tarkempi sisältö tapahtuman sivulta ja ilmoittaudu mukaan!


 

Varustelekan Konttimyymälä Tampereella 7.-10.12.2016


Konttimyymälän matka jatkuu ja seuraava pysäkki onkin Tampere, eli Manse, eli Nääsville ja Tammelantori!

Idea on hyvinkin yksinkertainen: sen sijaan että roudattais aina hirvittävä läjä tavaraa kuorma-autolla ja pystytettäisiin myymäläkalusteita, hyllytettäisiin tuotteita ja ähkittäisiin ja puhkittaisiin, niin eipä enää! Kontti pamautetaan paikalle ja on myyntikunnossa noin puolessa tunnissa siitä, kun tassut laskeutuvat maahan. Enemmän aikaa nauttia olu.. öh, siis tapahtumista ja meiningistä!

Lisätietoa kontin liikkeistä ja aikataulusta.

 
Tökkö Joulukalenteri 2.0

Tökkö Joulukalenteri 2.0 - Näistä luukuista et tiiäkkään mitä mahtaa tulla!


Meillä oli viime vuonna joulukalenteri ja ajateltiin, että hitto, miks ei myös tänä vuonna. Tässä tää nyt olis, tökköäkin tökömpänä. Muista katsoa luukut joka päivä!

Tästä joulukalenteriin - pistä vaikka bookmarkkeihin.

 


Omatuotanto, Jämä & muut tulevat tuotteet ja täydennykset

 
Merinovillaisia froteetuotteita alkaa sataa taloon joulukuun alun aikana. Aiemmin mainitut mulesoidut Merinosilkkilapaset tekevät feeniksit Merinovillafroteelapasina!

Valikoimaan tupsahtaa myös kaulahuivi värissä Oxblood, kuinkas siistiä tää on? Mitä luultavammin saadaan myös viikolla 51 kauan odotettu Särmä TST poolo, mistäs muustakaan materiaalista, kuin merinovilla.

 
Täydennykset:
  • Tilattiin Saksasta hirmu läjä lammasvuorattuja nahkasaappaita. Näitä meillä olikin myynnissä muutama kymmenen kappaletta, jotka myytiin viikonlopussa pois. 89,99 EUR, halpa hinta tämmöisestä kamasta.  Nyt näitä olis KOLMAS ERÄ myynissä, ja jos vauhti on sama kuin viimeksi, niin nyt kannattaa olla nopee.
  • Jääkäripuukkoja tulee pukinkonttiin just sopivasti hyvä läjä!

Tulevia uutuuksia:
  • Itsenäisyyspäivä nousemassa! Kannattaa aloittaa sivujen kyttääminen jo perjantainam jolloin tulevat ekat erittäin Suomi-henkiset ja vähän sinne päin olevat tutteet myyntiin. Maanantaina just ennen itsenäisyyspäivää (joka on tosiaan vapaapäivä, myymälä kiinni!) sitten julkaistaankin aikamoista settiä.
 
  • Suosittua Saksan laivaston siistimpää kansitakkia saatiin varastoon kasa manttelipituisena. Mitähän me nyt valehdeltaisiin, myyntiin pamahtaa varmaan viikon-parin sisään. Hinta sama kuin puolipitkälläkin!
 
  • Kannattaa olla kärppänä, sillä vähän nurkan takana piilottelevaa keräilytuotteiden ryhmää tullaan päivittelemään taas kohtuullisen aktiivisesti.
Puolalainen Villahuopa, ylijäämä

Propagandakirjeen tilaajien etu


Puolalainen Villahuopa, paksu, ylijäämä

Jouluna ei mikään lämmitä paremmin, kuin puolalainen huopa! Sipastiin nyt tästä suositusta lämmikkeestä 20% pois hinnasta, olkaat hyvä. Tämä on erinomainen täyte M05 pussilakanalle!

27,99€ norm. 34,99€

Huopaa pääset tilailemaan tästä.

Voimassa 12.12.2016 asti, eli kaksi viikkoa!
Copyright © 2016 Varusteleka Oy, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences