Varustelekan myymälän Propagandakirje 11/2016
View this email in your browser

Hei hiiohoi, tai hou, hou, hou! Vai miten tähän aikaan vuodesta jengiä moikataan? Tässä terveiset ja kuulumiset suoraan Varustelekan myymälästä:

Varusteleka tarjoaa henkireiän kaikille joulustressin kuluttamille kuluttajille sekä heille, joilta pipari pursuaa korvista ja kardemumman tuoksu saa voimaan pahoin jo ennen ensimmäistä adventtia. Hyvät uutiset ensin: ei joululauluja! Lupaamme soittaa Motörheadia koko joulun*. Täällä ei kulkuset kilise, pentele!

Tietysti lahjat pitäisi silti hankkia, tai pysyä itse edes lämpimänä, sekä ylipäätään selvitä joulunalusajan hälinästä mahdollisimman pienin henkisin vaurioin. Onhan toki sellaisiakin ihmisiä, joilla loppuvuosi ei tee ollenkaan tiukkaa (“joulumieliset”) - tekin olette ihan tosi tervetulleita! Yhtä kaikki, täältä löytyy joka tarpeisiin ja tilanteisiin: me ollaan paitsi tosi hyvä vaatekauppa, myös Suomen paras armeijatavaran erikoisliike ja meidän myymälässä on poikkeuksellisen mukava asioida.
 

* Emme lupaa soittaa pelkkää Motörheadia koko joulua. Rokki kyllä soi poikkeuksetta.
Myymälän aukiolot

Joulukuun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Normaalisti Varustelekan myymälä on auki arkisin 10-20 ja lauantaisin 10-18, mutta joulukuussa asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen. Ollaan joulukuussa avoinna SUNNUNTAISIN 12-18! Muitakin poikkeuksia löytyy pyhistä syistä.

  • 4.12. sunnuntaina myymälä auki 12-18
  • 6.12. tiistaina suljettu, itsenäisyyspäivä
  • 11.12. sunnuntaina auki 12-18
  • 18.12. sunnuntaina auki 12-18
  • 23.12. aatonaattona pidennetty aukioloaika 10-21
  • 24.-26.12. suljettu, joulu
  • 31.12. lyhennetty aukioloaika 10-16
  • 6.1. perjantaina suljettu, loppiainen
Huh, kun on erikoista. Aukioloajat voit käydä tarkistamassa ennen ostosreissun suunnittelua myymälän info-sivulta.
Myymälässä tapahtuu!

Stefan kertomassa uusista tuulista 25.11.
Nyt heti perjantaina 25.11. meidän sotavelho Stefan löytyy myymälästä kertomassa Varustelekan M05- ja Särmä TST-tuoteperheen nykyisyydestä ja tulevaisuudesta, sekä vähän vastaamassa kysymyksiin. Stefan pyörii myymälässä tarkalleen noin kello 17-19. Esillä on prototyyppejä mm. uusista M05-tappeluvarusteista, ultrakevyestä pakkaspuvusta ja paljon kohkatusta taistelupaidasta!

Pikkujoulut & Gerber Launch 2.12.
Perjantaina 2.12. Varustelekan myymälässä ja Sotimassa juhlitaan pienet pikkujoulut ja samana päivänä hulinaa riittää muutenkin Gerber-tuotteiden julkaisun merkeissä. Ilmoittaudu mukaan!

Sukkamestarit 9.12.
Sukkamestarit myymälässä kertomassa sukkien valmistuksesta ja eri rakenteista, erityisesti meidän Särmä Premium merinosukista. Mahdollisuus ostaa sukkia kaupanpäällisten kera.

Glögi- & Piparitarjoilu - taas!
Jouluviikolla 19.-23.12. Sotimassa tarjolla maksutta glögiä ja pipareita kaikille myymälän asiakkaille! Glögiä ei ole tietenkään pakko ottaa jos alkaa jo kyllästyttämään nämä ilmaiset ämpärit tai jouluherkut ylipäätään.

Sotimaan!

Kyllä, meillä on myymälässä oikea baari ja kahvila! Vieläkö tarvitsee arpoa, missä ostokset kannattaa tehdä? Taidetaan olla Suomen ainoa armeijatavarakauppa, tai kauppa ylipäätään, jolla on oma baari, tai ainakaan se ei kauhean yleistä ole. Tiskin takaa löytyy noin 80 erilaista kotimaista pienpanimotuotetta ja -tislettä, ja toki erinomaista Warrior Coffeen kahvia, glögiä (terästeellä tai ilman) ja tosi hyvää limonadia, että myös “talon viintä”. Hinnat on muuten tosi tosi kilpailykykyiset, mitä tulee ison kirkon kuppiloihin!

Sotima on auki myymälän aukioloaikojen puitteissa. Alkoholista puhuttaessa ja sitä nauttiessa pitää muistaa, että K18. Kahvia, teetä, glögiä ja luomulimpparia saa tietty ostaa kaikki.

Kunnon hyvään olutravintolahenkeen Sotimasta löytyy lautapelejä ja sotaisaa kirjallisuutta. Hyllystä voi ostaa tai vaihtaa itselleen uutta lukemistoa.
 
Baarimestarimme joulukuun suositukset:

Radbrew & Varusteleka Panzerporter / Landship porter 4€ 4,3% 0,33L
Radbrew & Varusteleka Der Rote Baron 4€ 4,7% 0,33L
Pyynikin Käsityöläispanimo White Christmas 5€ 4,6% 0,33L

Näitä kaikkia saa ostaa kotiin myös myymälän puolelta, jossa onkin myynnissä hyvä valikoima 4,7% vahvuisia tai miedompia hyvyyksiä. Kaikki kotimaista, kaikki pienpanimoilta. Baarissa anniskellaan tosi laadukkaita ja erikoisia vahvempia herkkuja myös, mutta eipä uskalleta mainostaa niitä tässä ollenkaan.

Lahjaideat

Tehdään tämä helpoksi, tästä ei pehmeät paketit paljoa parane. Tuiki tarpeelliset & perinteiset paketintäytteet:
Särmä Classic vaarinpaita, merinovillaa, ihana vanhanajan aluspaita!
69,99€
Lämpöiset Särmä TST saapassukat, merinovillaa, kotimaiset
13,99 €
 
Lammasrukkaset
Kunnon kintaat: Särmä Classic kotimaiset lammasrukkaset
59,99€
Särmä Merinopipo
Päätä ei palele, koska Särmä merinopipo. Kotimainen!
24,99€
Varustelekasta saa siis juhlapöytiin juomat, paketteihin kovat tai pehmeät sisällöt ja lämmikettä ostosreissun lomaan - ei sitä kai tarvitse enää kuin koukata Skraman kanssa kuusimetsän kautta.

Rauhallista, mahdollisimman mukavaa joulua sekä sitten lystikästä ja turvallista uutta vuotta kaikille, toivottaa Varustelekan myymälä & propagandatontut.
Copyright © 2016 Varusteleka Oy, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences