Copy
View this email in your browser

De Lokatie bestaat 25 jaar.
Feest met ons mee!

In heel 2021, elke maand bijzondere activiteiten, om ons jubileumjaar compleet te maken. Op www.delokatie25jaar.nl kondigen we alle activiteiten aan.

Zo kunnen we onze sociale en duurzame bijdrage aan Amsterdam tonen en dit succes van 25 jaar vieren. Waar we goed in zijn, mogen we trots op zijn. En dat delen we graag met iedereen! 

www.delokatie25jaar.nl is de website van waaruit we vooral communiceren, maar ook op onze instagram en facebook pagina delen we onze feestelijke activiteiten.

Voor nu online, zodra we weer open kunnen ook in onze locaties in Amsterdam-Noord, Distelweg 85, Buikslotermeerplein 6 en in Amsterdam-Oost, 1e oosterparkstraat 236.

Doe mee op vrijdag 26 februari met onze Online Snuffel Veiling! Live bieden op leuke, bijzondere items. Lees op www.delokatie25jaar.nl hoe je mee doet.

Wil je direct naar de veiling? Klik dan hier >


Heb jij nog een leuk idee of suggestie voor samenwerking of wellicht een bijdrage? Neem contact op via info@delokatie25jaar.nl


Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie is in 1996 opgericht vanuit de samenwerkende GGZ instellingen in Amsterdam als een Sociale Firma. (En is daarmee de oudste Sociale Firma van Amsterdam). Een sociale Firma heeft geen winstdoelstelling maar kent naast de economische belangen als bedrijfscontinuering ook sociale doelstellingen op het gebied van werkgelegenheid.
Kringloopbedrijf De Lokatie is een recycling bedrijf aangesloten bij de BKN (Branche Vereniging Kringloopbedrijven Nederland) dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie heeft geen winstoogmerk en heeft de ANBI status.

delokatie25jaar.nl
Email
Facebook
Link
Website
Kringloopbedrijf De Lokatie
Distelweg 85, 1031 HD Amsterdam - Noord

www.delokatie.org / www.delokatie25jaar.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kringloopbedrijf De Lokatie · Distelweg 85 · AMSTERDAM, Noord-Holland 1031 HD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp