Copy
View this email in your browser

Nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten!


Maart, tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Niets leuker om op te ruimen en zo plaats te maken voor nieuwe leuke dingen! En oude spullen geeft u natuurlijk nog een 2e ronde kans via één van onze winkels. Want weggooien is zonde.

Vier ons jubileum mee!


Met dé live online Snuffel Veiling! Vrijdag 26 maart om 16:00. Lees op onze jubileumwebsite hoe je mee doet, zie delokatie25jaar.nl

Tijdens deze (gratis) veiling die via een zoom-meeting gehouden wordt bieden we leuke en bijzonder items aan waar u als deelnemer op kunt bieden. Net als bij elke veiling wint de bieder met het hoogste bod het veilingstuk. 
Zie hieronder enkele highlights.

Bijzondere veilingstukken

Onderstaande veilingstukken zijn enkele voorbeelden die geveild worden op vrijdag 26 maart, vanaf 16:00, via onze online Snuffel Veiling waar u live op kunt bieden.
Wilt u meer informatie over de veilingstukken, hoe de veiling werkt en/of hoe u deel kunt nemen? Kijk dan op onze delokatie25jaar.nl en klik op de maand maart in de kalender.

Onze winkels zijn weer geopend!


Onze winkels zijn weer open sinds 3 maart. Dit geldt voor al onze locaties: Distelweg 85, Buikslotermeerplein 6 en 1e Oosterparkstraat 236. U kunt hier een afspraak maken voor onze winkels via het online plansysteem. Lees hier hoe het aangepast shoppen werkt.

Etalage en online shop’n


Ook al zien we u graag weer in een van onze locaties, we begrijpen dat nog niet iedereen dat kan of wil. Daarom is er ook de mogelijkheid om online of uit de etalage te shoppen. Lees hier meer hoe en waar u dat kunt doen.

Ad Melkert


Ad Melkert was op bezoek i.v.m. ons 25 jarig bestaan. Deelde onze jubileum sweater uit aan Joyce en Han, twee werknemers van ons die vanaf dag een bij ons werken. En ging in gesprek met Menno Hoekstra, algemeen directeur en Gerrit Jolink, bestuursvoorzitter. Lees hier de reportage gemaakt door Sociaal Werkkoepel Amsterdam.

Verjaardagskaarten!


Elke maand plaatsen we een verjaardags- / kalenderkaart op onze jubileumsite, delokatie25jaar.nl in het thema van de maand. 
Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven. Of verzamel ze allemaal om een complete verjaardagskalender te maken. Aan wie stuurt u deze vrolijke attentie?

Terugblik op de Online Snuffel Veiling

In januari en februari waren onze eerste Online Snuffel Veilingen. Deze werden met veel enthousiasme gemaakt en beleefd. Ook van deelnemers krijgen we positieve reacties.

Logisch gezien de unieke kans om leuke, bijzondere en waardevolle items voor een prikkie te kunnen winnen.
Bekijk hieronder items van de januari en februari editie en voor welke prijs ze geveild zijn.

Wilt u meer informatie over de veilingstukken, hoe de veiling werkt en/of hoe u deel kunt nemen? Kijk dan op onze delokatie25jaar.nl en klik op de maand maart in de kalender.

Deze nieuwsbrief

Is bedoeld om ons feestjaar met jullie te delen. We delen geen e-mailadressen of andere informatie met andere partijen. Het kan zijn dat met ons nieuwe e-mailsysteem uw adres er toch onbedoeld bij toegevoegd is. Dan bieden wij op voorhand onze excuses. Gelukkig is het altijd mogelijk om uit te schrijven, we zullen je dan niet meer lastig vallen met onze leuke berichten. 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Kringloopbedrijf De Lokatie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp