Copy
View this email in your browser

Wie zoekt, zal vinden!


Voorjaar, de lente is begonnen. Pasen, Ramadan, Koningsdag. Speurtochten, eitjes zoeken en natuurlijk de veiling in april! 
Met je verjaardag een verjaardagskaart ontvangen is leuk, nog leuker is er een weggeven. Dat doen wij dus ook in april. 
Met wie ga jij op speurtocht?
Eigen Haard

Eigen Haard doneert inboedel aan De Lokatie


Wij spraken daarom met Sandra Reetraa van Eigen Haard. Dankzij haar mochten we een grote voorraad meubilair en huishoudelijke artikelen ophalen. Bankjes, stoelen, tafels, bedden en matrassen krijgen daarmee een nieuwe bestemming via De Lokatie.
Sandra is al ruim 20 jaar werkzaam voor Eigen Haard en via diverse functies nu werkzaam bij de afdeling Verkoop. Daar is zij o.a. verantwoordelijk voor de aankleding interieur en verkoop van woningen. Omdat er in de loop van de jaren behoorlijk wat meubilair en huishoudelijke artikelen was verzameld en haar afdeling verhuisde naar een faciliteit met minder opslag ruimte, was ze genoodzaakt een deel weg te doen.

Eigen Haard staat er om bekend dat zij zoveel mogelijk mensen met lage en middeninkomens in de regio Amsterdam betaalbaar laten wonen, in prettige buurten en in woningen van goede kwaliteit. 
Daarin heeft duurzaamheid een prioriteit, o.a. woningrenovaties worden zoveel mogelijk gedaan met behoud van bestaande middelen en gerecyclede materialen.
Omdat Sandra zelf uit Amsterdam-Noord komt dacht zij als eerste aan De Lokatie voor het doneren van de overbodige inventarisatie van Eigen Haard. Hiermee krijgen mensen met wat minder inkomen de kans goede spullen aan te schaffen. En zo ook bij te dragen aan een duurzame maatschappij.

En zoals Sandra het zelf verwoord: “ik bezoek De Lokatie zelf ook en soms heb je iets nodig wat niet per se nieuw hoeft te zijn. Of gewoon kijken of er iets leuks is, soms vind je echt hele leuke kleine schatten.”

Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens en willen Sandra en Eigen Haard hierbij nogmaals hartelijk danken voor alle bruikbare spullen. Deze zullen ongetwijfeld een nieuwe toekomst tegemoet zien bij onze klanten. 
De Lokatie 25 jaar donatie van Eigen Haard
De Lokatie Live Online Snuffel Veiling

Vier ons jubileum mee!


Met dé live online Snuffel Veiling! Vrijdag 30 april om 16:00. Lees op onze jubileumwebsite hoe je mee doet, zie delokatie25jaar.nl

Tijdens deze (gratis) veiling die via een zoom-meeting gehouden wordt bieden we leuke en bijzonder items aan waar u als deelnemer op kunt bieden. Net als bij elke veiling wint de bieder met het hoogste bod het veilingstuk. Zie hieronder enkele highlights.
Onderstaande veilingstukken zijn enkele voorbeelden die geveild worden op vrijdag 30 april, vanaf 16:00, via onze online Snuffel Veiling waar u live op kunt bieden.
Wilt u meer informatie over de veilingstukken, hoe de veiling werkt en/of hoe u deel kunt nemen? Kijk dan op onze delokatie25jaar.nl en klik op de maand maart in de kalender.
De Lokatie Online Snuffel Veiling stuk 4
De Lokatie Online Snuffel Veiling stuk 5
De Lokatie Online Snuffel Veiling stuk 7
De Lokatie Online Snuffel Veiling stuk 6

Wij zijn geopend op Koningsdag!


Wil je er even een ‘tussenuit’? Beetje snuffelen en zoeken naar mooie spullen? Dan is schatgraven met Koningsdag wat voor jou.

Al onze locaties zijn geopend op 27 april: Distelweg 85, Buikslotermeerplein 6 en 1e Oosterparkstraat 236. U kunt hier een afspraak maken voor onze winkels via het online plansysteem. Lees hier hoe het aangepast shoppen werkt.
De Lokatie jaarverslag 2020 aankondiging: 102.466 bomen gered

858.000 kg goederen ingezameld!


Ook in 2020 hebben wij onze bijdrage kunnen leveren aan een duurzame maatschappij. Textiel, kleingoed, meubels en nog veel meer is door ons gerecycled. 
Lees binnenkort meer in ons jaarverslag, deze publiceren we op delokatie.org.
De Lokatie winkels zijn geopend

Onze winkels zijn weer geopend!


Onze winkels zijn weer open sinds 3 maart. Dit geldt voor al onze locaties: Distelweg 85, Buikslotermeerplein 6 en 1e Oosterparkstraat 236. U kunt hier een afspraak maken voor onze winkels via het online plansysteem. Lees hier hoe het aangepast shoppen werkt.
De Lokatie Etalage en Online Shop

Etalage en online shop’n


Ook al zien we u graag weer in een van onze locaties, we begrijpen dat nog niet iedereen dat kan of wil. Daarom is er ook de mogelijkheid om online of uit de etalage te shoppen. Lees hier meer hoe en waar u dat kunt doen.
De Lokatie 25 jaar verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten!


Elke maand plaatsen we een verjaardags- / kalenderkaart op onze jubileumsite, delokatie25jaar.nl in het thema van de maand. 
Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven. Of verzamel ze allemaal om een complete verjaardagskalender te maken. Aan wie stuurt u deze vrolijke attentie?

Terugblik op de Online Snuffel Veiling van maart

In maart was onze derde Online Snuffel Veiling. Deze werd weer met veel enthousiasme gemaakt en beleefd. Ook van deelnemers krijgen we positieve reacties.

Logisch gezien de unieke kans om leuke, bijzondere en waardevolle items voor een prikkie te kunnen winnen.
Bekijk hieronder items van de maart editie en voor welke prijs ze geveild zijn.

Wilt u meer informatie over de veilingstukken, hoe de veiling werkt en/of hoe u deel kunt nemen? Kijk dan op onze delokatie25jaar.nl en klik op de maand maart in de kalender.
Kussenkast verkocht voor €31,-
Kan met Anemonen schilderij verkocht voor € 150,-
Botanica serviceset verkocht voor € 80,-
Casala stoelen verkocht voor € 260,-

Deze nieuwsbrief

Is bedoeld om ons feestjaar met jullie te delen. We delen geen e-mailadressen of andere informatie met andere partijen. Het kan zijn dat met ons nieuwe e-mailsysteem uw adres er toch onbedoeld bij toegevoegd is. Dan bieden wij op voorhand onze excuses. Gelukkig is het altijd mogelijk om uit te schrijven, we zullen je dan niet meer lastig vallen met onze leuke berichten. 
delokatie.org
De Lokatie op Facebook
delokatie25jaar.nl
E-mail
De Lokatie op Instagram
Copyright © 2021 Kringloopbedrijf De Lokatie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp