Copy
View this email in your browser

 

Donderdag 30 september verschijnt

 

Mijn lust en mijn leven
van

 

Marith Iedema

Mijn lust en mijn leven
Paperback, 256 pagina's
Prijs: € 17,50 
ISBN: 978 90 446 4707 5
Voor meer informatie, een recensie-exemplaar of een drukproef kunt u contact opnemen met Maartje Latten.

Telefoon: 020-6241934
E-mail: m.latten@pbo.nl

Uitgeverij Prometheus
Afdeling Publiciteit
Herengracht 48
1015 BN Amsterdam

Wilt u verwijderd worden van onze mailinglijst? Stuur dan een e-mail naar publiciteit@pbo.nl.


© Jorna Wierts

Journalist Marith Iedema heeft een spannend en actief seks- en liefdesleven als ze zwanger wordt. Ze is vastbesloten om dat zo te houden nu zij een kind krijgt. Zij zal wel even laten zien hoe je dat doet. Al snel blijkt dat een grenzeloze zelfoverschatting. Je liefdesrelatie spannend houden als je een zeekoe wordt, of als een kleine dwingeland – na de bevalling – al je tijd en energie opslokt is geen sinecure. De doelstelling verschuift naar: hoe hou je het überhaupt leuk samen? En hoe voorkom je dat seks helemaal onder aan de prioriteitenlijst komt? 

In Mijn lust en mijn leven beschrijft Marith humoristisch, ontroerend en leerzaam haar worsteling om geliefden te blijven bij zwangerschap en ouderschap. Het contrast met haar oude leven en het leven van haar vriendinnen is groot.

Veel stellen krijgen relatieproblemen als er kinderen komen. Er zijn talloze boeken beschikbaar over zwangerschap en over de eerste periode met een baby. Maar niet eerder werd zo eerlijk geschreven over de impact van een zwangerschap en een baby op je liefdesleven.

Marith Iedema (1989) schrijft voor verschillende bladen en kranten over liefde, seks en relaties. Ze treedt geregeld op in radio- en tv-programma’s. Voor LINDA.tv maakt ze de
documentairereeks (On)gewone seks. In 2018 verscheen (S)experimenten, over haar zoektocht naar een manier om een duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven. Recent verscheen de zesde druk van het boek.