Email not displaying correctly? View it in your browser.
CLANDESTINO
FESTIVAL #8/
11-13 JUNI 2010ARRANGERAS MED STÖD AV:LEE 'SCRATCH' PERRY
REGGAE, DUB & GUZHENGVIRTUOSER TILL CLANDESTINO

Det är nu klart att samplingens urfader LEE 'SCRATCH' PERRY [Kingston] gästar Clandestino Festival i sommar. Med sig i sitt entourage har han sitt liveband uppmixat av den legendariske dubingenjören ADRIAN SHEERWOOD [London]. Bland andra nya bokningar finns Yukimi Naganos världsturnerande LITTLE DRAGON [Gbg] och den experimentella guzhengvirtuosen WU FEI [Beijing/NYC]. Dessutom STAFF BENDA BILILI [Kinshasa], dubsteppionjären MALA (DIGITAL MYSTIKZ) [London] och TRASHVANTRAXX [Barcelona].Lee 'Scratch' Perry

EARLY BIRD-KAMPANJ
Ett begränsat antal festivalpass säljs till kampanjpriser fram till och med den 1 mars; därefter stiger priserna i etapper fram till festivaldagarna enligt nedanstående tabell.

440 kr innan 1 mars 2010.
490 kr innan 1 maj 2010.
540 kr innan 10 juni 2010.
600 kr på plats vid entrén (med förbehåll att det kan bli slutsålt).

Festivalpasset gäller för samtliga tre dagar och finns på Simple Signup, Pusterviksbiljetter och Ticnet. Återförsäljarnas serviceavgifter tillkommer. Festivalpass ger även tillträde till klubbscenen som har en mer begränsad kapacitet än festivalområdet i stort.

INFO & KONTAKT
Vi har skapat ett särskilt facebookevent för arrangemanget. Ytterligare information finns på vår officiella hemsida, facebooksida, facebookgrupp och myspace. För mer info: press@clandestinofestival.org.
You are receiving this email because you have opted in at our website

Unsubscribe <<Email>> from this list.

Our mailing address is:
Bwana Club
Tredje Långgatan 13b
413 03 Göteborg
Sweden
Copyright (C) 2009 Bwana Club All rights reserved.

Links:
Clandestino Festival - official webb page
Myspace
Facebook

Newsletter

Forward this email to a friend
Update your profile