Copy
Internationalt Nyhedsbrev majl 2015
View this email in your browser

Aktuelt 

Forsvar revolutionen! - støt YPG og YPJ

Enhedslisten samler ind til forsvaret af revolutionen i Rojava. Vi støtter de kræfter der kæmper for demokrati, mangfoldighed og kvindefrigørelse og opfordrer alle medlemmer af partiet at bakke op om dette initiativ af Kurdistansolidaritetsgruppen. Sæt penge ind, hent print-flyer her og start indsamling allerede 1.maj ved at sætte en bøtte ved dit lokale arrangement.  
 

Skib til Gaza!

Skibet ”Marianne” sejler fra Malmø til København den 15. maj på sin vej mod Gaza. Skibet medbringer fornødenheder til Gazas befolkning. Vi byder skibet velkommen med en fest for at skabe opmærksomhed om blokaden af Gaza og samle penge ind til den videre færd ved skibet. Mød op, støt op og giv en hånd med forberedelse af festen. Kontakt Ninna på hedeager@gmail.com
 

International lokalt

Hvordan sætter vi international solidaritet på dagsordenen lokalt? Sidder du i baggrundsgruppe for eller er du selv valg ind som regions- eller byrådsmedlem? Så er her en række konkrete forslag og ideer at hente. Du kan bl.a. være med til at boykotte Israels bosættelser eller ’blodsalt’ fra Vest-Sahara, oprette venskabsby i Palæstina, støtte genopbygningen af Kobane, blive valgobservatør og støtte venstrefløjen i Colombia og Tyrkiet, fremme etisk indkøbspolitik og droppe skattely. Kontakt international koordinator Flavia Oregon på flavia@enhedslisten.dk for at få tilsendt infopakke og få indspark til at stille beslutningsforslag og mobilisere lokalt.
 

Enhedslisten kræver folkeafstemning om Bankunion

Regeringen Ã¸nsker at tilslutte Danmark EU’s bankunion uden at afholde en folkeafstemning. Enhedslistens EU-ordfører, Nikolaj Villumsen, kræver folkeafstemning og frygter, at en tilslutning til bankunionen kan koste danskerne dyrt. Læs mere her
 

9.500 politiske fanger i Colombia  

Læs Christian Juhls notat fra besøget i Colombia her,og hent inspiration til hvad du selv kan gøre for at sætte fokus pÃ¥ politiske fanger og fredsproces i Colombia.
Kampfly kampagne

Kalender


Enhedslisten

1.maj
Starter indsamling til JPG/YPJ 

12. maj i København
IU møde

15. maj i København
Velkomstfest for skibbet Marianne


19. maj i København
Møde i Kurdistan Solidaritetsgruppe

21. maj i København
Palæstinaudvalg møde
EPU møde


 

Andre


9.maj i København
Bliv klogere på TTIP

Aktivisme! 

Saml ind til YPG/YPJ

Hent print-selv flyer her.
 

TTIP

Hent ny print-selv flyer her.
Copyright © 2015 Enhedslisten, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences