Se nyhedsbrevet i din browser
 

Fire tip til sommerferiens læseliste

Vi glæder os her i Vugge til Vugge over et forår, hvor myndighederne for alvor har fået fokus på cirkulær økonomi, og vi har mærket en tiltagende interesse fra virksomheder, der vil arbejde med Cradle to Cradle og være med på den cirkulære dagsorden.
 
Vi ved, det er svært at følge med i en travl hverdag, og sommerferien er en kærkommen pause til at læse. Vi har fire forslag til et fagligt supplement til romanen i denne sommerferie:
  1. Regeringens Advisory Boards 27 anbefalinger om cirkulær økonomi (juni 2017)
  2. Regeringens Handlingsplan for FN's verdensmål (marts 2017)
  3. Den cirkulære kommune - en vejledning fra KL (april 2017)
  4. CEO Guide to the Circular Economy til implementering af cirkulær økonomi i virksomheder. Fra World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) (juni 2017)

Cradle to Cradle certificering inspirerer til ny produktudvikling

Cradle to Cradle certificerede tryksager behøver ikke at begrænse sig til flyers eller magasiner. KLS PurePrint har lige udviklet Treatbox, en nytænkt doggy bag, som i kraft af sin Cradle to Cradle certificering består af 100% sunde materialer og samtidig er bionedbrydelig. IKEA har allerede taget godt imod idéen og forventer at indføre Treatbox i alle deres restauranter.
 
Læs artiklen her
Share
Tweet
Share
Forward

Nye produkter designet til cirkulær økonomi

Der er fundet fem nye vindere af den seneste Cradle to Cradle Design Challenge blandt 94 produkter, som alle er designet efter på Cradle to Cradle principperne. Dommerpanelet, der bl.a. består af Lewis Perkins, præsidenten for Cradle to Cradle Products Innovation Institute, lagde især vægt på innovativt design og smart brug af materialer, som kan indgå i den cirkulære økonomi.

En af vinderne er den origami-inspirerede stol "Plano Chair", der består alene af et fladt stykke genanvendt plast, som kan foldes til en stol, og som også er 100% genanvendelig, når den er udtjent. Et andet, unikt vinderprodukt, er en regnjakke til børn, der er designet til at kunne "vokse" i takt med at barnet vokser.
 
Læs mere og se alle vinderprodukterne

Ny kommunikations- og marketingmedarbejder

Vi er desuden glade for at kunne byde velkommen til Janne Wohlfeil, der er Vugge til Vugges nye kommunikations- og marketingmedarbejder. Janne er nyuddannet inden for Marketing Management og har siden januar været i praktik hos Vugge til Vugge.

Janne vil være ansvarlig for en stor del af vores eksterne kommunikation.
»Jeg har altid drømt om at arbejde for en sag, jeg kan stå 100% inde for. Derfor er jeg super glad for at kunne fortsætte i Vugge til Vugge efter en virkelig spændende praktikperiode.
Nu glæder jeg mig til at for alvor at give den gas og hjælpe med at øge kendskabet til Cradle to Cradle og cirkulær økonomi.«

Flere korte nyheder fra den cirkulære verden

Verdens første standard inden for cirkulær økonomi er netop blevet lanceret af det engelske BSI, briternes svar på Dansk Standard. Læs mere.
Fremtidens bygninger skal kunne skilles ad, siger Kasper Guldager fra GXN i et interview.
Forum for Bæredygtige Indkøb har netop udgivet en Cirkulær Indkøbsguide, der skal hjælpe offentlige udbudsansvarlige og indkøbere med at komme i gang med cirkulære indkøb.
Circle House - Building Green har skrevet denne artikel om det spændende MUDP fyrtårnsprojekt, der er i fuld gang.
Ventilationsprojekt vinder årets ELFORSK pris. Troldtekts ventilationslofter af Cradle to Cradle certificerede akustikplader indgår som en central del i vinderprojektet. Læs mere.
Tilmeld dig Vugge til Vugges nyhedsbrev
Vugge til Vugge ApS er det eneste konsulentfirma i Norden, som er akkrediteret Assesment Body for Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Det betyder, at vi kan hjælpe virksomheder med at opnå produktcertificering efter Cradle to Cradle standarden på lige fod med de øvrige 14 akkrediterede i verden.
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Copyright © 2017 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer