Se nyhedsbrevet i din browser

 

Ny hjemmeside og nyt logo 

Vi i Vugge til Vugge ApS er glade for at kunne præsentere en helt ny hjemmeside og nyt logo. Det har været et stort arbejde gennem lang tid, så det er en stor fornøjelse endelig at kunne vise det hele frem.
 
Målet har blandt andet været at få en bedre struktur, så det bliver lettere at finde rundt. Vi håber, I finder, hvad I søger. Ellers hører vi gerne fra jer.

Som noget nyt har vi nu også fået en (kortere) engelsk version.

Når I finder noget, I kan bruge, så del det gerne med jeres netværk. Sammen kan vi nå langt ud med det gode budskab om, hvordan vi i praksis kan omstille os til en ren verden uden spild.

 
Tjek vores nye hjemmeside
Share
Tweet
Share
Forward
Hjemmesidens nyeste nyhed:

Gå selv i gang med
Cradle to Cradle certificering

Foundations Program, et nyt gratis online-kursus, skal hjælpe virksomheder, så de på egen hånd kan afprøve Cradle to Cradle certificeringsprocessen.

Det er Cradle to Cradle Products Innovation Institute, der står bag.
Programmet giver et grundigt indblik i, hvad det vil sige at udvikle og certificere produkter efter Cradle to Cradle standarden, og deltagerne får desuden adgang til en række dokumenter.

Foundations Program kan således bruges til at ansøge om certificering på BASIC-niveau, så længe virksomheden samarbejder med en akkrediteret assessor. Vælger I Vugge til Vugge som assessor, vil vi desuden altid forsøge at hjælpe jer til et højere certificeringsniveau.  
Læs mere
Share
Tweet
Share
Forward
Eges nye CSR-rapport er netop udkommet. Læs bl.a. om deres målrettede Cradle to Cradle strategi, som indtil nu har resulteret i intet mindre end 40 Cradle to Cradle certificerede produkter. Se den her.
Verdens første Masteruddannelse i cirkulær økonomi udbydes nu af Cranfield University i samarbejde med Ellen MacArthur Foundation. Læs mere.
Rapporten Circular Construction kommer med bud på, hvordan vi også i byggeprocessen reducerer affald og CO2-udslip. Det er ING og Ellen MacArthur Foundation, der står bag. Læs den her.
Sustainable Build har udgivet en flot brochure med en masse inspiration til bæredygtig udvikling af forretningen. Læs bl.a. om Alina, som Vugge til Vugge har hjulpet som innovationspartner.
DGNBs nye materialebrochure giver et hurtigt over sammenhængen mellem bæredygtigt byggeri, byggematerialer og DGNB.

Husk, at Cradle to Cradle certificerede produkter
lever op til DGNBs materialekrav. Se også alle fordele ved Cradle to Cradle i byggebranchen.
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Vugge til Vugge ApS er som det eneste konsulentfirma i Norden akkrediteret vurderingsorgan for Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Det betyder, at vi må gennemføre produktcertificering efter Cradle to Cradle Certified™ standarden på lige fod med de øvrige 14 akkrediterede firmaer i verden.
Copyright © 2017 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer