Se nyhedsbrevet i din browser

13. sept.: Gratis webinar for modebranchen. 
24.-25. okt.: C2C Workshop på Bornholm.  
2. nov.: Gratis seminar om produktdesign til den cirkulære økonomi. København.

Business Center Bornholm kalder:

C2C workshop for SMV'er

Hvilket potentiale har din virksomhed for at klare sig i den cirkulære økonomi? Få masser af viden og konkrete værktøjer til at arbejde med udviklingen af en Cradle to Cradle strategi, der kan bringe din virksomhed med forrest i den bæredygtige udvikling.

Business Center Bornholm inviterer, og Vugge til Vugge ApS styrer workshoppen 24.-25. oktober. Det foregår i de skønne omgivelser i Green Solution House på Bornholm. Hotel- og konferencestedet, der åbnede dørene for halvandet år siden, er selv bygget efter C2C principperne. Læs mere om workshoppen. Tilmeld dig senest 3. oktober.
Share
Tweet
Share
Forward
Sytråd fra Johann Müller er et af de cirka 40 materialer til beklædningsindustrien, som allerede er Cradle to Cradle certificeret. Webinar og samarbejde skal få mange flere med.

Skab ny mode med Fashion Positive PLUS

Gratis webinar 13. september kl. 17-18 skal kickstarte et globalt samarbejde om at få mere bæredygtighed i mode- og tekstilbranchen. Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII) står bag.

Målet er at få virksomheder i branchen til at samarbejde om at identificere og udvikle bæredygtige grundmaterialer til industrien. Cirka 40 materialer er allerede Cradle to Cradle certificerede, men der skal flere til, før mennesker verden over kan klæde sig på med god samvittighed. 

Læs mere om webinar og Fashion Positive PLUS eller kontakt Vugge til Vugge, hvis I vil vide mere.
 

Ekstra gulerod i Midtjylland

Ligger din modevirksomhed i Region Midtjylland, er der ekstra god grund til at deltage i webinaret. Det nye Rethink Business projekt, som vi omtalte i sidste udgave af nyhedsbrevet, har særligt fokus på samarbejde i værdikæden bl.a. i mode- og tekstilbranchen. Rethink Business giver adgang til gratis konsulenthjælp inden for cirkulær økonomi og Cradle to Cradle, for eksempel fra Vugge til Vugge.

Husk også C2C seminar til Building Green

Annette Hastrup fra Vugge til Vugge stiller igen op til seminar på byggemessen Building Green. Oplægget handler om, hvordan man med Cradle to Cradle design udvikler produkter til den cirkulære økonomi. Det holdes 2. november 2016. Det er gratis at deltage.
Læs mere 

Ny samarbejdspartner i Vugge til Vugge ApS

Anette Jensen Smith rådgiver via sin virksomhed Eco-Branding om forskellige produktcertificeringer og mærkningsordninger. Vugge til Vugge ApS har indledt et samarbejde med Anette Jensen Smith, der vil udbrede kendskabet til Cradle to Cradle produktcertificering og rådgive om mulighederne for at certificere gennem Vugge til Vugge. 

Vi anbefaler artikler...

Cirkulært byggeri er god forretning. Interview med Kasper Guldager, GXN, og John Sommer MT Højgaard på IDA's hjemmeside. Om resultaterne fra bogen "Building a Circular Future", som du kan købe her.

Ikke alt genbrug er bæredygtig. Artikel også på IDA's hjemmeside om udfordringer med genanvendelse i byggebranchen. 

.. og andre links:

C2C Design Challenge. Deltag i udfordringen og bliv meget klogere på design til cirkulær økonomi.

Global Change Award søger idéer og løsninger til at gøre modetøj mere bæredygtig.
Har du fået dette nyhedsbrev tilsendt fra en anden, og har du lyst til selv at modtage Vugge til Vugges nyhedsbreve om Cradle og Cradle og cirkulær økonomi? 
TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER
Deltag i LinkedIn gruppen
Deltag i LinkedIn gruppen
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Copyright © 2016 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer