Se nyhedsbrevet i din browser

Er din virksomhed i Region Midtjylland klar til en omstilling til cirkulær økonomi? Så søger Rethink Business deltagere til et nyt projekt.  

Rethink Business søger deltagere til nyt projekt

Det tredje Rethink Business projekt har undertitlen "Fokuseret værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse". Der er åbent for seriøse ansøgere, som er villige til at gå all in i omstillingen til den cirkulære økonomi. Virksomheden skal have primær adresse i Region Midtjylland.

Gratis adgang til konsulenthjælp
Udviklingsprocessen baseres på Cradle to Cradles ’100% gode mål’ og tankegangen bag den cirkulære økonomi. Det bliver muligt at vælge Vugge til Vugges bredt sammensatte team som virksomhedens konsulent.

Det er gratis at deltage. Læs mere om projektet
Share
Tweet
Share
Forward

Få også hjælp i hovedstadsområdet

Ligger din virksomhed ikke i Midtjylland, men i Region Hovedstaden, så er der stadig mulighed for at komme med på hold 2 i projektet "Grøn vækst via grønne forretningsmodeller", som vi omtalte i det sidste nyhedsbrev. Her er Vugge til Vugge gennemgående konsulent.

Der er kommet nyt produktark om projektet med udtalelser fra de første deltagere. Se det her.

Kom til C2C seminar til Building Green

Annette Hastrup fra Vugge til Vugge stiller igen op til seminar på byggemessen Building Green. Oplægget handler om, hvordan man med Cradle to Cradle design udvikler produkter til den cirkulære økonomi. Det holdes 2. november 2016. Det er gratis at deltage.
Læs mere 

Efterspørglen på C2C certificering stiger kraftigt

Cradle to Cradle bliver stadig mere populært og efterspurgt. I første halvår 2016 blev der udstedt næsten 80 pct. flere Cradle to Cradle certifikater end i samme periode året før.

Mere end 200 virksomheder har nu C2C certificeret over 5.000 produkter, der sælges i hele verden. Mange flere er på vej – også i Danmark, hvor vi tydeligt mærker en stigende efterspørgsel. 

Læs artiklen på Cradle to Cradle Products Innovation Institutes hjemmeside.

Det første produkt er nu også certificeret på Platinum niveau. Det er det højeste niveau, og det betyder, at produktet lever op til kravene om et 100 pct. positivt aftryk på omgivelserne. Læs om den platinum-certificerede klimaskærm her.

To nye studentermedhjælpere ansat i Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge har lige ansat to studendermedhjælpere, Cecilie Louise Bitsch og Morten de Fine Olivarius. De skal bistå med forskellige opgaver i forbindelse med certificeringer og grønne forretningsmodeller samt med kommunikation og administrative opgaver. Cecilie studerer Sustainable Design på Aalborg Universitet København. 
Morten studerer By-, Energi- og Miljøplanlægning på Aalborg Universitet København, og Kaare Hinz, der har været ansat de seneste to år, holder 11 måneders orlov. Se omtalen af hele Vugge til Vugges team.
Har du fået dette nyhedsbrev tilsendt fra en anden, og har du lyst til selv at modtage Vugge til Vugges nyhedsbreve om Cradle og Cradle og cirkulær økonomi? 
TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Køb "Building a Circular Future"


Lær, hvordan du kan bygge, så råstofferne kan genanvendes og indgå i den cirkulære økonomi som en værdifuld ressource for bygherren og fremtidens generationer. 

Bogen, "Building a Circular Future", er resultatet af et étårigt udviklingsprojekt støttet af Miljøstyrelsens Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP).

LÆS MERE OM BOGEN

Deltag i VHGB's erfa-grupper om byggeaffald

Videnscenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB) inviterer kommuner, bygherrer, rådgivere og entreprenører til at deltage i en række nye erfa-grupper.

Via erfa-grupperne får du mulighed for at give input til, hvilke emner og praktiske problematikker der bør indgå i kommende vejledninger på området. Desuden giver erfa-grupperne rig lejlighed for deltagerne til at videndele med andre om, hvordan man håndterer og genanvender byggeaffaldet.

Erfa-grupperne dannes på fire møder i løbet af 13. og 14. september 2016. Læs mere her.

Deltag i LinkedIn gruppen
Deltag i LinkedIn gruppen
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Copyright © 2016 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer