Se nyhedsbrevet i din browser

 
AKTUELLE FUNDING OG STØTTEMULIGHEDER
Har jeres virksomhed en vision om for alvor at sætte gang i omstillingen til cirkulær økonomi? Måske har I allerede udviklet innovativ teknologi eller en ny forretningsidé men har brug for midler til at afprøve den i praksis, eller I har brug for sparring til at implementere Cradle to Cradle principper i forretningen?

I dette nyhedsbrev har vi samlet de mange aktuelle puljer og støtteprogrammer for virksomheder, der arbejder med cirkulær økonomi - eller gerne vil i gang! De har alle åbent for ansøgninger nu.

FUNDING

Mangler I midlerne? Se her, hvilke puljer og fonde I kan søge lige nu for at komme i gang med cirkulær forretningsudvikling.
Markedsmodningsfonden

Markedsmodningsfonden støtter projekter, der har til formål at markedsmodne produkter/services. Søg om tilskud til at teste, om jeres prototype eller serviceydelse fungerer i et realistisk miljø, samt til en tilpasning af prototypen, der styrker løsningens kommercielle muligheder på markedet.


Hvem: Danske virksomheder
Hvor meget: 1,2 - 5 mio. kr.
Hvornår: Obligatorisk præscreening er åben fra nu til 6. oktober. Frist for indsendelse af ansøgning er 13. oktober 2017.

EUDP

Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) udbyder en særpulje til projekter, der vedrører forskning i og forsøg med mere miljøvenlig og energieffektiv produktion af olie og gas. Der ydes støtte til eksperimentel udvikling og afprøvning af en teknologi, et system eller en metode under virkelighedsnære forhold.

Hvem: Offentlige eller private erhvervsvirksomheder eller vidensinstitutioner
Hvor meget: 10 mio. kr. (i alt i puljen)
Hvornår: Ansøgningsfrist er 6. oktober 2017

InnoBooster

Har I idéen til et cirkulært produkt eller en service, som endnu ikke findes på markedet? Eller ønsker I at omlægge en proces i virksomheden, som vil kunne forbedre jeres konkurrenceevne væsentligt? InnoBooster støtter små og mellemstore virksomheder og iværksættere i at omsætte gode ideer til værdi, der kan skabe vækst og beskæftigelse.

Hvem: SMV'er og iværksættere
Hvor meget: 50.000. - 5 mio. kr.
Hvornår: Ansøgninger behandles løbende, og kan indsendes fra nu til 1. december 2017.
 
UDNYT MULIGHEDERNE
At stille om til cirkulær økonomi kan være en stor mundfuld. Vi har hjulpet mange virksomheder, der fik det nødvendige skub og økonomiske sikkerhedsnet til at gennemføre omstillingen, fordi de fik bevillinger fra bl.a. ovenstående fonde og puljer.

Vi hjælper også gerne jeres virksomhed med at udnytte potentialet.
 
Kontakt os for at høre mere
Stort udbytte af EUDP-midler

Komproment Aps er et eksempel på en virksomhed, der fik stor gavn af funding. Med EUDP-støtte fik de udviklet Climate Cover, et tag- og facadesystem med integrerede solceller, som er blevet rigtig godt modtaget i det bæredygtige byggeri. Det er nu ved at blive Cradle to Cradle certificeret ligesom Komproments øvrige tag- og facadesystemer.

Læs mere
Share
Share
Tweet
Forward

STØTTEPROGRAMMER

Er det faglig sparring eller netværk, I skal bruge for at komme videre? Her er to meget relevante støtteprogrammer.
Vil I have gratis konsulenthjælp fra Vugge til Vugge?

Rethink Business: Fokuseret værdikædesamarbejde

Hvis I er klar og villige til at gå all in i omstillingen til cirkulær økonomi, er programmet "Fokuseret værdikædesamarbejde" en unik mulighed. Gennem programmet får deltagende virksomheder udarbejdet en skræddersyet ressourceprofil, og virksomhederne udarbejder en ny, grøn forretningsmodel med hjælp fra konsulenter med speciale i cirkulær økonomi.

Det koster ikke noget at deltage i programmet, men I skal være omstillingsparate og have lyst til at bruge ca. 100 timer på projektet.

De deltagende virksomheder har frit konsulentvalg. Hvis I deltager i programmet, har I derfor mulighed for at vælge Vugge til Vugge som jeres konsulent. I første runde af programmet, som netop er afsluttet, valgte fire af de 16 deltagende virksomheder Vugge til Vugge som konsulent.

"Vi forventer, at vi kommer til at ekspandere virksomheden med det her."

- Frode Dale, CEO, Bollerup Jensen A/S, om deres udbytte af Fokuseret Værdikædesamarbejde. Bollerup Jensen A/S var en af de virksomheder, der valgte Vugge til Vugge som konsulenter.

Hvem: Små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland med vækstpotentiale
Pris: Gratis
Hvornår: Screening begynder i oktober 2017, men virksomheder er velkomne til at henvende sig allerede nu. Hold jer opdateret på deres hjemmeside.

EU matchmaking-program

Virksomheder med "cirkulære løsninger" i form af innovative produkter, services, processer, teknologier eller forretningsmodeller, der bidrager til den cirkulære økonomi, kan nu få hjælp til at sprede og udvide løsningen. Et nyt EU-støtteprogram hjælper deltagende virksomheder i bl.a. matchmaking og upscaling.

Hvem: Små og mellemstore virksomheder i EU
Pris: Gratis
Hvornår: Ansøgningsfrist er d. 18. september 2017

EN GOD ANSØGNING
BLIVER IKKE SKREVET PÅ EN DAG...

Det afgørende for at få bevilliget penge er selvfølgelig et godt projekt - men en velskrevet ansøgning er næsten lige så vigtig.

Vi har stor erfaring med at skrive ansøgninger til fonde og puljer, og vi ved, hvordan de skal skrues sammen for at give pote.
Få success med ansøgningen
Share
Share
Tweet
Forward
Vind 12.000 kr. for Cradle to Cradle design
Nu har du igen chance for at vinde 12.000 kr. ($2000) for at designe et nyt produkt efter Cradle to Cradle principperne! Sjette og sidste runde af Cradle to Cradle Design Challenge åbner for ansøgninger d. 12. september.

Alle deltagere får et kort gratis online-kursus i Cradle to Cradle designtænkning, så man behøver ikke at være Cradle to Cradle ekspert for at deltage.
 
Læs mere og smugstart her

SE ÅRETS BUILDING GREEN PROGRAM

Programmet for den populære messe for bæredygtigt byggeri, Building Green, er nu offentliggjort.

Der er masser af Cradle to Cradle og cirkulær økonomi på programmet. Bl.a. er Built Positive vært for en større Cradle to Cradle workshop: Together we build what's next. Vugge til Vugge er naturligvis også med og afholder en Learning Session. Stay tuned - læs meget mere om det i vores kommende nyhedsbreve.

Building Green Copenhagen finder sted 1.-2. november 2017. Se hele programmet og tilmeld dig allerede nu. Der er gratis adgang.

NYT FRA DEN CIRKULÆRE VERDEN

Den årlige Cradle to Cradle Congress finder sted i Lüneburg d. 20.-21. oktober. Eventet giver en unik mulighed for at blive inspireret og til at netværke med andre Cradle to Cradle interesserede. Se programmet og tilmeld jer her.
RENOVER prisen 2017, der hædrer Danmarks bedste renovering, går til Nørre Vium Sports- og Kulturcenter. Det kan vores kunde Troldtekt A/S være stolte over, for det er nemlig deres akustikplader, der er anvendt til akustisk regulering på lofterne og delvist væggene. Læs mere.
Awardprogrammet for cirkulær økonomi, The Circulars, er nu åben for nomineringer til næste års priser.  Blandt priserne findes bl.a. Award for Circular Economy SME og Award for Circular Economy Multinational, så både store og mindre virksomheder har en chance.
14 nye standarder inden for cirkulær økonomi er ved at blive udviklet af de europæiske standardiseringsorganisationer. Dansk Standard opfordrer nu danske virksomheder til at deltage i udviklingen af standarderne. Læs mere.
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Vugge til Vugge ApS er som det eneste konsulentfirma i Norden akkrediteret vurderingsorgan for Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Det betyder, at vi må gennemføre produktcertificering efter Cradle to Cradle Certified™ standarden på lige fod med de øvrige 14 akkrediterede firmaer i verden.
Copyright © 2017 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer