Se nyhedsbrevet i din browser

Miljømyndighederne i USA fremhæver Cradle to Cradle certificerede produkter. Læs mere - også om certificeret tang og tegl og international anerkendelse. 

USA anbefaler Cradle to Cradle certificerede produkter

Den amerikanske miljøstyrelse, United States Environmental Protection Agency (EPA), har netop offentliggjort en liste over de miljømærkninger, som anbefales til statens offentlige indkøbere.

Cradle to Cradle CertifiedTM Product Standard fremhæves som en af de allerbedste produktcertificeringer, og det giver en stor konkurrencefordel til alle de virksomheder, der satser på Cradle to Cradle.
Læs mere

Gratis workshop om nyt Cradle to Cradle certificeret tangprodukt til isolering og mønning

Vugge til Vugge har i 2016 hjulpet Advance Nonwoven med at opnå Cradle to Cradle certificering af to helt nye produkter, nemlig tang-bats til isolering og tagmønning på henholdsvis sølv- og guldniveau.

Vil du lugte til det tørre tang og blive klogere på produkternes egenskaber, anvendelse og de gode bæredygtige perspektiver, så tag 10. februar 2017 med på en gratis rundtur på Djursland - fra Ebeltoft til Møllerup Gods. 

Læs mere om tang-produkterne og workshoppen på vores hjemmeside.
 
Se program og tilmeld dig workshoppen
Share
Tweet
Share
Forward

Komproment får sit første C2C certifikat

Tag- og facadevirksomheden Komproment kunne i uge 3 præsentere sit første Cradle to Cradle (C2C) certificerede produkt, facadebeklædningen Vidar Teglspån, på den internationale BAU messe i Tyskland. Det er det første produkt, virksomheden har fået C2C certificeret.
Vidar Teglspån er en forholdsvis nyudviklet facadebeklædning, der med en tykkelse på kun 14 mm er  meget velegnet til byggerier med lette, slanke ydervægge.

Vugge til Vugge har gennem længere tid samarbejdet med Komproment om udvikling af bæredygtige produkter og certificering. Næste trin bliver en Cradle to Cradle certificering af tag- og facadesystemer i naturskifer.

Flere medier har allerede skrevet om det, blandt andet Building Supply og Dagens Byggeri. Du kan også læse Komproments egen artikel her. 
Interesseret i C2C certificering? Klik her

C2C founder vinder The Circulars 2017

En af de to grundlæggere af Cradle to Cradle, William McDonough, har vundet The Circulars "Fortune Award for Circular Economy Leadership". Prisen blev begrundet med hans ledende rolle i udbredelsen af cirkulær økonomi og grøn omstilling, og den blev overrakt på World Economic Forum i Davos i januar 2017. Læs her om alle prisvinderne 

Lewis Perkins til Danmark


29.-30. marts 2017: Byggemessen Building Green holder for første gang messe og konference i Aarhus. Lewis Perkins, der er præsident i Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII) er blandt hovedtalerne. Han har arbejdet med strategisk bæredygtighed siden 00'erne. Han blev ansat i C2CPII i 2012 og har været præsident for organisationen siden 2015.
Se programmet for Building Green i Århus

Flere kommende events og møder

Cirkulær økonomi og grønne forretningsmodeller er virkelig kommet på dagsordenen, og der er udsigt til travlhed i begyndelsen af februar, hvis man vil have det hele med. Vi har udvalgt nogle af de mest relevante arrangementer i de kommende måneder:

2. februar kl. 12: Substitution af problematiske kemikalier i artikler gennem leverandørstyring. Temamøde i Dansk Erhverv. Læs mere.

7. februar kl. 18: Sustainable Brands inviterer til webinar med William McDonough om hans nye vinkel på CO2. (kl. 10-11am Pacific Time) Læs mere.

8. februar kl. 14: Opstartsmøde i nyt netværk for medlemmer af Dansk Industri med særlig interesse i Cirkulær Økonomi. Læs mere.

10. februar kl. 9.30: Workshop: Isolering med tang-bats af ålegræs på Djursland. Læs mere.

22.-23. marts: Stor Cradle to Cradle kongres i Venlo, Holland. Byen har udnævnt et helt år til Cradle to Cradle år. Læs hele programmet.

28. marts kl. 9: Konference i København om bygge- og anlægsaffald. Åben for alle mod betaling. Læs mere.

29.-30. marts: Building Green messe og konference i Aarhus. Gratis. Se programmet.

5.-6. juni: World Circular Economy Forum i Helsinki, Finland. Gratis. Mød erhvervsledere og politikere og hør en række paneldebatter. Se program og tilmeld dig her.
 

Kvalificerede oplæg og workshops om cirkulær økonomi

Er du vært for et møde eller et arrangement, og vil du gerne have et kvalificeret oplæg, en workshop eller lignende om cirkulær økonomi eller Cradle to Cradle, så se her, hvad Vugge til Vugge kan tilbyde:

Nyhedsklip fra den cirkulære verden...

The Guardian: Grønne bygninger giver mere effektive medarbejdere. Læs: Green buildings make you work smarter and sleep sounder, study reveals.
Har du fået dette nyhedsbrev tilsendt fra en anden, og har du lyst til selv at modtage Vugge til Vugges nyhedsbreve om Cradle og Cradle og cirkulær økonomi? 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER
Følg os på Linked In
Følg os på Linked In
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Copyright © 2017 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer