Se nyhedsbrevet i din browser

Built Positive er viden, netværk og samarbejde på tværs i byggebranchen verden over. Mød i dette nyhedsbrev manden bag, Lewis Perkins fra Cradle to Cradle Products Innovation Institute, og hør ham på Building Green.

Lewis Perkins:

Byggebranchen skal samarbejde, hvis fremtiden skal blive cirkulær

Det er bydende nødvendigt, at alle aktører i byggebranchen begynder at arbejde sammen om innovation og udvikling af nye løsninger, hvis vi skal lykkes med en omstilling til cirkulær økonomi. Det mener Lewis Perkins, der er præsident for det uafhængige Cradle to Cradle Products Innovation Institute, som administrerer Cradle to Cradle certificeringsordningen.
Lewis Perkins er en ildsjæl, og han brænder tydeligvist for instituttets nye verdensomspændende initiativ, Built Positive, som han vil tale om på Building Green i Aarhus torsdag den 30. marts 2017. 

"Læring, vidensdeling og samarbejde er, hvad vi har brug for, når vi skal skabe den næste generation af grønne og bæredygtige byggerier," siger Lewis Perkins til en artikel på Vugge til Vugges hjemmeside. 

Samarbejde er netop omdrejningspunktet for Built Positive. Initiativet skal sætte turbo på udviklingen af cirkulær økonomi i byggebranchen. Det er for alle aktører i hele byggebranchens værdikæde, og målet er at få flere til at designe til adskillelse og producere bæredygtige materialer.

Built Positive skal desuden skabe efterspørgsel på cirkulære bygninger, hvor materialerne bevarer eller endda øger deres værdi. Ikke blot i bygningens længere levetid, men også efter.

Læs mere om Lewis Perkins betragtninger om fremtidens byggeri og Built Positive i artiklen på Vugge til Vugges hjemmeside.
Læs hele artiklen om Built Positive

Hør Lewis Perkins selv med en
gratis billet til Building Green:

Der er mange interessante debatter og foredrag på programmet i Aarhus den 29.-30. marts, men vi anbefaler selvfølgelig at høre Lewis Perkins, der er præsident for Cradle to Cradle Products Innovation Institute.
 
Lewis Perkins præsenterer Built Positive
torsdag den 30. marts 2017 kl. 10.30-11.45
på Building Green - Centralværkstedet i Aarhus C

Se hele programmet for Building Green i Århus eller gå direkte til registrering.

Hvordan kan I selv skabe forretning med
cirkulære forretningsmodeller?

Vugge til Vugge ApS er med til Building Green begge dage, og du er velkommen til at kontakte direktør Annette Hastrup for et uforpligtende møde om, hvordan I kan skabe forretning med cirkulære forretningsmodeller i byggebranchen.

Vugge til Vugge er akkrediteret assessor for Cradle to Cradle Products Innovation Institute og kan derfor certificere produkter efter Cradle to Cradle standarden. 

Send en mail eller ring på tlf.: 24289369. Du kan også læse om, hvad vi tilbyder på vores hjemmeside og læse om vores kunders konkrete erfaringer med Cradle to Cradle i case-samlingen.
Book et møde med os på Building Green
Share
Tweet
Share
Forward

Kom med din idé til bedre genanvendelse

Sustainable Build 2017 DK - V02 subtitles
Hvordan sikrer vi maksimal genanvendelse af materialer, 
komponenter og bygninger i fremtiden? Klik på videoen og få mere at vide om, hvilke løsninger der efterspørges til årets udfordring.
Hvordan sikrer vi maksimal genanvendelse af materialer, komponenter og bygninger i fremtiden? Det er årets udfordring i Sustainable Build 2017, og du kan lige nå at lægge din idé i puljen. Fristen for at indsende sit projekt er 24. marts 2017. De ti bedste vil i slutningen af maj kunne få hjælp og adgang til det netværk, der kan løfte projektet op, så det også bliver økonomisk bæredygtigt. 

Der er 32 partnere bag projektet – bl.a. PensionDanmark, NCC og Henning Larsen Architects. Vugge til Vugge er med som innovationspartner. 

Læs mere om udfordringen og ansøgningsprocessen på Sustainablebuild.dk. Se her, hvad en af sidste års vindere, ALINA, fik ud af deres deltagelse: Sundt alternativ til biocider får MHC certifikat.

Kort nyt fra den cirkulære verden

Ny pris til Troldtekt - Troldtekt modtog i februar endnu engang den prestigefulde hæder, German Design Award, for produktet Troldtekt rhombe, der samler bæredygtighed, elegant design og god akustik i én vægløsning. Læs mere.

Renovérprisen 2017 står bag to gratis arrangementer i april om brugerinddragelse og læringsprocesser i Vejle og Valby om renovering. Læs mere.

Built Positives første workshop i Europa bliver holdt den 12. april 2017 i Amsterdam. Det foregår på engelsk og er åbent for alle. Læs programmet her.
EU parlamentet vil mere end kommissionen - EU Parlamentet vedtog 14. marts 2017 et ændringsforslag til EU Kommissionens pakke for cirkulær økonomi. Ændringsforslaget ligger tæt på den oprindelige ambitiøse plan fra 2014, som EU kommissionen imidlertid trak tilbage og erstattede med en ny i 2015. Nu skal der forhandles med ministerrådet om den endelige beslutning. 
Læs mere på EU parlamentets hjemmeside.
Tilmeld dig Vugge til Vugges nyhedsbrev
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Tjek vores hjemmeside
Tjek vores hjemmeside
Send os en email
Send os en email
Copyright © 2017 Vugge til Vugge ApS, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev    Ret dine præferencer