Veel leesplezier
Klik hier voor de webversie
13 sept 2017

Beer op bezoek

Ooit door een beer wakker gemaakt, die graag je vuilniscontainer in wilde duiken, maar zijn zin niet kreeg? Wij hebben dit nu verschillende keren meegemaakt, maar deze laatste keer kregen we de beer ook echt van dichtbij te zien. Gelukkig zit er een slot op onze vuilniscontainer, maar de beer ging er flink mee te keer en dat maakte dat wij wakker schrokken en vanuit ons slaapkamerraam de beer “live” konden bewonderen in onze achtertuin.

De afgelopen maanden zijn de beren behoorlijk actief in Colorado Springs en zien we constant berichten op het nieuws wat ze elke keer “uitvreten”. We krijgen zelfs geregeld berichten van ons schooldistrict, met waarschuwingen voor “wild life”. Zo had Sarah vorige week een moeder beer met haar drie jongen op het schoolplein en van Lisa’s school kregen we een waarschuwing van een “actieve beer” op Lisa’s looproute.
Gelukkig hadden wij de beer in onze achtertuin en niet in onze keuken zoals bij deze inwoners van Colorado Springs.
Na een fantastische zomer bij familie in Nederland en een week bij familie in Arizona, zijn we nu weer in “full swing” met school en onze bedieningen. Lisa is nu in 8th grade (haar derde jaar op de middelbare school) en Sarah in 5th grade (groep 7, maar hier haar laatste jaar op de lagere school).

Twee JmeO bedieningen onder één dak!

We hebben het al eens eerder genoemd dat we hier vier JmeO locaties in Colorado Springs hebben.
Het afgelopen jaar heeft ons leiderschapsteam overwogen onze Y360 locatie te koop te zetten, gewoonweg omdat de maandelijkse hypotheek en onkosten moeilijk te betalen zijn. Gelukkig is daar in juni verandering in gekomen. Terwijl ik met de meiden in Nederland was heeft het Y360 team een “grote schoonmaak” gehouden in het gebouw. Ze hebben kantoorruimte gecreëerd voor een andere JmeO bediening hier in de stad. JmeO NSI is bij ons “ingetrokken” en nu kunnen we samen de kosten dragen voor het gebouw. We delen samen de keuken/lunchruimte, het klaslokaal en vergader ruimte en verder hebben beiden teams hun eigen gang met kantoorruimtes. We hebben het echt getroffen met deze praktische oplossing, iets waar we dankbaar voor zijn.

Manusje-van-alles

Jolanda voelt zich soms het “manusje-van-alles” bij Y360. Schoonmaak, receptioniste, faciliteiten manager, voedselbank, online-boekwinkel en natuurlijk zendelingen zorg (debriefing). Ons team is helaas een beetje “gekrompen", doordat collega’s (part-time) zijn gaan werken. Hierdoor zijn er onderling meer taken verdeeld en dragen we samen de zorg voor ons gebouw. We zijn blij dat andere organisaties onze locatie gebruiken voor o.a. bestuursvergaderingen en dat twee kerken hun erediensten houden in ons gebouw.

YWAM Hosting

Rodney is nog steeds betrokken met "web hosting" voor JmeO bedieningen wereldwijd. Dit houdt in dat Rodney er voor zorgt dat websites online gaan en op het web een "thuis" krijgen. Dit werk is vanuit zijn functie bij de communicatie afdeling van Heidebeek ontstaan en hij doet dit nu al 11 jaar.

Dit is eigenlijk een beetje een vergeten bediening die juist toegang biedt aan mensen die, via het internet, op zoek zijn naar o.a. scholen, cursussen en zendingsmogelijkheden binnen onze zendingsorganisatie.
JmeO Central Europe is één van de websites waarvoor Rodney de hosting verzorgt.

Rodney's oma 100 jaar!

Op zaterdag 7 oktober wordt Rodney’s Oma Blevins 100 jaar. Samen met zijn ouders vanuit Arizona en zijn broer uit Californië zullen ze dat weekend met de familie Blevins in Oklahoma samenkomen. Een leuk feestelijk vooruitzicht en vooral bijzonder om deze mijlpaal van (overgroot)oma te vieren.

Afgelopen maart hebben de meiden tijd doorgebracht met "Great Grandma".
Bedankt voor jullie betrokkenheid in ons leven en werk.
Lieve groetjes van Rodney, Jolanda, Lisa en Sarah
Jolanda deelde afgelopen juni in onze thuisgemeente de VEG Goes.
Rodney deelde afgelopen juli in onze thuisgemeente "River of Life" in Globe, Arizona.
In juni hadden we na de dienst een gezellige "meet and greet" met de gemeenteleden van de VEG Goes. 
Tijdens de zomervakantie had Sarah genoeg speelvermaak met vriendinnen uit de buurt.
Lisa is afgelopen zomer een week op tienerkamp geweest naar "Camp Elim".
Hier lopen de meiden naar huis, nadat we Lisa van school hebben gehaald. We lopen altijd door een open gebied naar beneden, zo onze straat in.
Tijdens de zomervakantie waren de meiden ook geregeld mee naar Y360. Samen één missie: mama's kantoor onveilig maken ha ha.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Rodney en Jolanda Blevins, All rights reserved.

 
Werkgroep Blevins (V.E.G. Goes):
  • Albert en Lina Harmsen
  • Jan-Kees Karelse
Vragen? Mail gerust werkgroep@blevins.nl

Als je ons financieel wilt ondersteunen kan je gift overgemaakt worden op één van de volgende rekeningen (beide zijn belastingaftrekbaar):

1. V.E.G. Goes, Rabobank NL56 RABO 0320 5111 03, inzake J. Blevins-Karelse
2. Jeugd met een Opdracht, te Heerde 
NL38 RABO 0326 5210 62 o.v.v. 2157 Y360 (account number + projectnaam)

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp