Copy
Email not displaying correctly? View it in your browser.

kleurkleur...

is klaar voor 2012!
Door Nancy de BruinIn 2011 is er heel veel veranderd binnen kleurkleur. De interieuropdrachten schoven in de loop van het jaar steeds meer in de richting waar m'n grote liefde ligt - kleur.  Daarnaast werd ik docent kleurconsulent, waardoor ik nog intensiever met kleur ben gaan werken. Als docent help ik mensen om mijn eigen vak uit te gaan oefenen. En dan is er natuurlijk het zakelijk twitteren en bloggen. Wat begon als een benefiet-actie (voor Simone V. die geld nodig had om een jaar in Afrika vrijwilligerswerk te kunnen doen) is uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf, 10 Social.

Ben je benieuwd naar projecten van het afgelopen jaar? Kijk dan eens hier. Wat ik vaak hoor van mensen die regelmatig op de site kijken, is dat het ze opvalt dat kleine wijzigingen in het interieur vaak zo'n enorme impact hebben op de uitstraling van het interieur. Zelf vind ik dat het meest opvallend in deze slaapkamer.

Zo, genoeg over 2011. Wat brengt 2012 ons op woongebied..? Veel mensen vragen me wat de kleuren voor 2012 zullen zijn. En waarschijnlijk zou ik daar als kleurspecialist antwoord op moeten kunnen geven. Maar ik voel een grote weerstand tegen trends en trendkleuren. Wat voor de ene situatie een geweldige kleur is, is voor de andere helemaal niet goed. En dat maakt het volgen van trends op het gebied van kleur heel gevaarlijk.

Het belangrijkste is de persoonlijke voorkeur, en de behoefte die je hebt aan prikkels of juist rust. Maar om toch iets over trends te zeggen.. oranje is helemaal terug van weg geweest. En dan niet het warme beige dat eigenlijk nooit is weg geweest, maar het oranje zoals je het op de kleuterschool al leerde.. gemengd uit net zoveel geel als rood.

Oranje is warm en vrolijk, en het combineert goed met alle zand- en kiezeltinten die we de afgelopen jaren hebben gezien in het interieur. Ook kussens, dekens, kleden, gebreide en gehaakte poefjes en andere tactiele accessoires zijn helemaal hip. Dus heb je ook zin in oranje? Gooi dan wat oranje kussens in de bank, en zet er een oranje gehaakte poef naast.. dan is met een minimale investering je interieur helemaal klaar voor 2012. Kijk hier hoe een beetje oranje je interieur al op kan fleuren.

Houd je niet van oranje? Geen probleem. Er zijn meerdere interieurtrends. Dus ook als je dol bent op blauw, of groen zul je in 2012 je draai kunnen vinden. En wil je helemaal over the top hip..? Dan is de combinatie pastel met neon het helemaal volgens het Perscentrum Wonen.

Zie je door de bomen het bos niet meer, maar ben je wel toe aan nieuwe kleuren in huis? Maak een afspraak, dan zoeken we samen naar dé kleur voor in jouw interieur.


kleurkleur wenst je een kleurrijk 2012,
Nancy de Bruin

 

PS: Op de foto zie je de vroege zonsondergang van tweede kerstdag, bij 't Wed in Bloemendaal.

Weet je niet goed wat je wilt, of vind je het moeilijk keuzes te maken? Tijdens de creatieve workshops van kleurkleur krijg je in één overzicht te zien wat je mooi vindt qua materialen, kleuren, vormen en dessins. Met het moodboard als leidraad wordt het kiezen van kleuren en meubelen voor thuis makkelijker. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. 


Je ontvangt deze nieuwsbrief met tips en adviezen om lekkerder te wonen iedere maand. Wil je meer? Volg ons op Twitter. Heb je belangstelling voor kleur & interieur? Volg kleurkleur. Wil je je huis snel verkopen voor een goede verkoopprijs? Volg dan huisindeverkoop. Wil je meer weten over Social Media? Volg 10 Social. kleurkleur is ook te vinden op Facebook. Op Facebook vind je de nieuwe projecten, leuke filmpjes, kleurrijke foto's.. Vind je dat leuk? Laat het me weten.


Voor een afspraak met kleurkleur: Stuur een email, of bel: 06-55544643


kleurkleur steunt Metakids.

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft opgegeven.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list.

Our mailing address is:
kleurkleur
Theemsstraat 92
Haarlem, Noord-Holland 2014RZ
Netherlands

Add us to your address book

Copyright (C) 2011 kleurkleur All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile
Email Marketing Powered by Mailchimp