Copy
Nieuwsbrief - maart 2017

Beste coassistenten,

 

Allereerst bedankt voor het invullen van de halfjaarlijkse enquête van de Co-Raad! Wij zijn erg blij met jullie input en wij zullen dit gebruiken om ons functioneren nog meer te verbeteren.

 

Onlangs hebben wij het succesvolle evenement Speeddate de Specialist georganiseerd, waarbij studenten de mogelijkheid krijgen om één op één het gesprek aan te gaan met meerdere specialisten naar keuze. Ben je benieuwd naar de fotos hiervan? Check dan onze website!

 

Ook de komende periode staat er weer een evenement gepland; namelijk de workshop labwaarden. Drs. Jos Kooter zal ons tijdens deze avond uitleg geven over elektrolytstoornissen, nierfunctiestoornissen en meer, dus koop alvast je kaartje!

 

Ik hoop jullie te zien op het aankomende evenement!

 

Met vriendelijke groet,

 

Dilan Aydin,

Voorzitter Co-Raad VUmc

Onderwijs
Evaluatie resultaten coschappen
Begin januari werd er vanuit de masteropleiding een mail gestuurd naar alle studenten. Hierin werden de evaluatieresultaten van interne geneeskunde en heelkunde besproken. Inmiddels hebben alle studenten ook een tweede mail ontvangen. In deze mail wordt meer gesproken over evaluatieresultaten van M08 en zijn er ook meer resultaten van M15 toegevoegd. Belangrijke verbeterpunten zijn dat de masteropleiding gaat bespreken met de locaties dat de informatie over de  dienstroosters eerder gecommuniceerd kan worden naar studenten en dat er kritisch wordt gekeken hoe de visites leerzamer gemaakt kunnen worden. Voor berichten, evaluaties en verbeterpunten als in dit bericht heeft de masteropleiding genoeg input nodig. Helaas worden de evaluaties nog steeds te weinig ingevuld. Dus neem na elk coschap een paar minuten om de evaluatie in te vullen en zorg ervoor dat het onderwijs elke keer weer verbeterd kan worden!
Ben je geïnteresseerd in de rest van het bericht van de opleiding en alle resultaten? Je kunt het bericht terug vinden op onze website (www.co-raad.nl) en op Blackboard.
Aankomende evenementen
Workshop Labwaarden – donderdag 30 maart 2017
Hoe interpreteer je labwaarden? Raak jij ook in de stress bij een verhoogd of verlaagd kalium? Een semi-arts interne voor de boeg? Inschrijven voor de workshop Labwaarden van donderdag 30 maart met Jos Kooter is vanaf nu mogelijk via de website! Zie het facebook event of onze website voor meer info en schrijf je snel in!
 
Jan Heijlman Prijs – donderdag 1 juni 2017
1 juni 2017 is het weer tijd voor de Jan Heijlman Prijs, een jaarlijkse prijsuitreiking die sinds 1995 door de Co-Raad VUmc wordt georganiseerd. Breng je stem uit en geef dat leuke coschap, die ene specialist of arts-assistent de credits die ze verdienen! Bovendien maak je ook kans op een leuke prijs! Stemmen kan via: https://www.co-raad.nl/nl/formulieren/jan-heijlman-prijs-2017-stemformulier
Kaartverkoop workshops
Afgelopen evenementen
Evaluatie Speeddate de Specialist –  maandag 13 februari 2017
Op maandag 13 februari heeft het jaarlijkse evenement Speeddate de Specialist plaatgevonden in het ABN Amro gebouw op de Zuidas. Er waren dit jaar weer een hoop enthousiaste artsen aanwezig om alle vragen van de studenten te beantwoorden. De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een zeer geslaagde avond!
 
Foto’s van de speeddate zijn te vinden op onze website.
Overig
Informatie avond TMI – dinsdag 7 maart 2017
Na eerdere succesvolle edities organiseert TMI voor de vijfde keer een informatieavond voor Basisartsen.
 
Heb jij reeds je studie Geneeskunde afgerond of rond jij deze aankomend jaar af? Kom dan op dinsdagavond 7 maart van 19:30 tot 21:30 uur naar onze informatieavond in Amsterdam. We gaan in op alle ANIOS en AIOS mogelijkheden in o.a. Nederland, Engeland, Zwitserland en de Nederlandse Antillen. Ook zijn er artsen aanwezig die die vertellen over hun ervaring in desbetreffende functies. Wil je je inschrijven voor deze informatieve avond of meer informatie?
 
Dat kan via https://www.tmi-interim.nl/nl/artikelen/informatieavond-basisartsen-7maart/


Cocycling Tour – zaterdag 10 juni 2017
Op 10 juni 2017 zal de vierde editie van de Cocycling Tour plaatsvinden. Ook dit jaar proberen we weer met z'n allen zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Ambulance wens. We gaan proberen om deze editie het waanzinnige bedrag van 30.000 euro, wat vorig jaar is opgehaald, te overtreffen. Voor de vierde editie hebben we voor jullie een volledig vernieuwde route ontworpen! Vanaf 1 maart kun je je weer inschrijven op onze website: www.cocycling.nl.
Voor 27,50 euro krijg jij, naast een volledig georganiseerde dag, ook weer ons unieke Cocycling wielershirt!
 
Dit jaar kun je, tijdens het inschrijven, tevens het speciaal voor ons gebrouwen Cocycling bier bestellen. Hiermee help je ons nog meer geld op te halen voor het goede doel.
 
Hopelijk zien we jullie allemaal terug op zaterdag 10 juni!


 
Copyright © Co-Raad VUmc 2016, All rights reserved.

Our mailing address is: bestuur@co-raad.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Co-Raad VUmc · Faculteit der Geneeskunde, kamer BK-42 · van der Boechorststraat 7 · Amsterdam, NH 1081 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp