Copy
Nieuwsbrief - januari 2017

Beste coassistenten,

Ik wens jullie allen een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar toe!

Het nieuwe jaar starten wij met een nieuw bestuur dat officieel gewisseld wordt op 3 januari tijdens de ALV. Het nieuwe bestuur is erg enthousiast om het succes van vorig jaar voort te zetten en hoopt ook dit jaar veel te kunnen betekenen voor de coassistenten.
Voor de komende periode staan weer een hoop leerzame en leuke evenementen op de agenda; ik hoop jullie te zien bij deze evenementen!

Mochten jullie vragen hebben of tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met de Co-Raad door te mailen naar: bestuur@co-raad.nl

Groeten,

Dilan Aydin
Voorzitter Co-Raad VUmc

Aankomende evenementen
Echografiecursus – 11 januari 2017
Op 11 januari 2017 zal de echografiecursus plaatsvinden. Studenten zullen via meerdere stations uitgebreid kennis maken met de ins en outs van de echografie. 
Nieuwjaarsborrel & constitutieborrel - 12 januari 2017 - Café Parck Amsterdam
Graag nodigen we jullie uit voor de nieuwjaarborrel & constitutieborrel op 12 januari in café Parck.  Vanaf 19:30 zijn jullie welkom voor een drankje om te toosten op 2017 en kennis te maken met de nieuwe bestuursleden.
Geneeskeuze – 23 januari 2017
Word jij opgejaagd door iedereen om je heen die 'al weet wat hij/zij later gaat doen'? Vind je alle coschappen wel leuk, of valt juist alles tegen? Tijd om jezelf eens verder onder de loep te nemen!
 
Geneeskeuze biedt speciaal voor co-assistenten van het VUmc de training 'Kiezen vanuit jezelf' aan. In deze training zet je samen met een aantal andere co-assistenten de eerste stappen om vragen als: ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat past bij mij?’ te onderzoeken. We zetten je aan om weer terug naar jezelf te gaan om van daaruit een bewuste keuze te kunnen maken.
 
De training vindt plaats op 23 januari van 19.30 – 22.30 uur. Kosten bedragen 20 euro (i.p.v. 30 euro), graag contant meebrengen op de avond zelf.
 
Meer informatie op www.co-raad.nl en de website van Geneeskeuze.
 
“Geneeskeuze biedt de kans om een keer verder te denken dan ‘wat wil ik worden?’, het zet je aan het denken over waarom je wilt wat je denkt te willen, en dat is voor iedere student nuttig om over na te denken."
Speeddate de Specialist – 13 februari 2017
Op 13 februari is het alweer tijd voor Speeddate de Specialist 2017. Het evenement vindt plaats in het ABN Amro-gebouw naast Station Zuid. De Speeddate is de ideale kans om meer te weten te komen over de specialisatie waar je interesse naar uitgaat maar ook een kans om kennis te maken met de onderbelichte specialismen binnen het curriculum. Binnenkort start de kaartverkoop dus houd facebook en onze website in de gaten!

 
Kaartverkoop workshops
Overig
Nationaal Coassistenten Congres – 7 t/m 9 april 2017
7, 8 en 9 April 2017 zal de zesde editie van het tweejaarlijks driedaagse Nationaal Coassistenten Congres plaatsen. Het congres is bedoeld voor alle coassistenten en derdejaars geneeskundestudenten van de acht medische faculteiten van het land. Wij nodigen jullie uit voor een weekend vol lezingen en workshops over vernieuwende medische onderwerpen. Daarnaast gaan we met opleiders en A(N)IOS de discussie aan over beroepsoriëntatie, voor- en nadelen van promoveren versus klinische ervaring en wat er nodig is om in opleiding te komen. Dit alles wordt gecombineerd met de nodige cultuur en ontspanning met ruime gelegenheid om te netwerken met toekomstige collega’s. Wij zien jullie graag tijdens de wijnproeverij op vrijdagavond 7 april in 4-sterrenhotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Inschrijvingen openen 26 januari 2017!
Copyright © Co-Raad VUmc 2016, All rights reserved.

Our mailing address is: bestuur@co-raad.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Co-Raad VUmc · Faculteit der Geneeskunde, kamer BK-42 · van der Boechorststraat 7 · Amsterdam, NH 1081 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp